Σαμαράς, Βενιζέλος και Λοβέρδος ξανά μαζί…

στην Το ημερολόγιο του Πιέρροντα
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η σκευωρία Novartis παρά τις προσπάθειες κάποιων να ξεχαστεί και οι σκευωροί να μην πληρώσουν κανένα τίμημα προχωρά. Η Ελένη Τουλουπάκη έχει ήδη αφήσει τον σχετικό φάκελο ακόμα και μετά από μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πάλι αναζητά μάταια συμμαχίες, βλέποντας την πόρτα του Ειδικού Δικαστηρίου ορθάνοιχτη.

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει και ο Αλέξης Τσίπρας αν εξελιχθεί ένα τέτοιο σενάριο, όχι ως κατηγορούμενος βέβαια, αλλά το ενδεχόμενο αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα τον στενό του κύκλο και κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Με αυτά τα δεδομένα τα «κόκκινα πανιά» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι άνθρωποι που στοχοποιήθηκαν με τον πιο ακραίο τρόπο και από δημοσιογραφικά «πιστόλια» που εντελώς τυχαία γνώριζαν για την δικογραφία πολύ νωρίς, επιστρέφουν και μάλιστα μαζί.

Δεν είναι άλλοι από τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο. Θα παρουσιάσουν μαζί το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου «Απόπειρα Δολοφονίας», στο οποίο αφηγείται όλα όσα βίωσε, στην δικαστική-σκευωρία Novartis, όπως χαρακτηρίζει την υπόθεση.

Δεν πρόκειται για μια απλή παρουσίαση βιβλίου, αυτά που θα ειπωθούν και θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας θα ταράξουν ξανά τα νερά και θα επαναφέρουν την υπόθεση που αρκετοί θέλουν να «θαφτεί», ξανά στο προσκήνιο.

Η διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Ίνδικτος” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, στις 18:00. Στο πάνελ θα μετέχουν ακόμα οι Κώστας Μποτόπουλος και Γιώργος Σκαμπαρδώνης.

Το βιβλίο σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, είναι μια προσωπική μαρτυρία. Σαμαράς και Βενιζέλος επιστρέφουν ξανά μαζί και πιστέψτε με αυτή η συνάντηση θα έχει πολύ ενδιαφέρον και για τους σκευωρούς…

Facebook Comments

Τελευταια από Το ημερολόγιο του Πιέρροντα

Go to Top