Παπανδρέου υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ;

στην Το ημερολόγιο του Πιέρροντα
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Μπορεί στο Κίνημα Αλλαγής να λένε ότι είναι πολύ νωρίς για συζητήσεις που αφορούν τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία και παράλληλα να κατηγορούν όσους εκφράζουν τις προθέσεις τους για να την διεκδικήσουν, ως δημιουργούς κλίματος εσωστρέφειας, όμως η Φώφη Γεννηματά φαίνεται πως αφού η ίδια άνοιξε το θέμα, τώρα θα βρίσκει και νέους αντιπάλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν από τον Alpha 98.9 και τον Τάκη Χατζή είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, ο Νίκος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ημερολογίου», δεν υπάρχει τυχαία καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ο Νίκος Παπανδρέου αν και αποφεύγει να τοποθετηθεί για το ζήτημα, δεν διαψεύδει όσα έχουν ακουστεί για τις προθέσεις του.

Παράλληλα κάτι που επιβεβαιώνει ότι σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, είναι ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εταιρίες μετρήσεων που έχουν σχετική ενημέρωση, σκοπεύουν το επόμενο χρονικό διάστημα να τον εντάξουν στις έρευνες τους.

Δυνατή υποψηφιότητα που θα φέρει κυρίως πονοκεφάλους σε όσους έχουν την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων, κυρίως την Φώφη Γεννηματά αλλά και τον Παύλο Γερουλάνο αν τελικά αποφασίσει να μπει και εκείνος στην κούρσα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κλειδωμένες είναι οι υποψηφιότητες προφανώς της Φώφης Γεννηματά, του Νίκου Ανδρουλάκη, του Ανδρέα Λοβέρδου και τώρα όπως όλα δείχνουν έρχεται και η τέταρτη.

Facebook Comments

Τελευταια από Το ημερολόγιο του Πιέρροντα

Go to Top