Κι όμως ο Γεωργούλης έχει δίκιο

στην Το ημερολόγιο του Πιέρροντα
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει καταφέρει να είναι το πρόσωπο που συζητείται περισσότερο αυτές τις μέρες, μετά την πρώτη γυναίκα υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο λόγος, η επιλογή του να συμμετάσχει ως κριτής στο τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ-1 ,YFSF. Αρκετοί του επιτέθηκαν, μιλώντας για στάση που δείχνει ασέβεια προς τον θεσμό που υπηρετεί ως ευρωβουλευτής, άλλοι για ελαφρότυτα και αρκετοί ακόμα τον  χαρακτήρισαν κερδοσκόπο.

Ο ίδιος απαντά ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, ότι η ιδιότητα του ευρωβουλευτή δεν αναιρεί ότι είναι ηθοποιός  και ότι μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής του δίνεται η δυνατότητα να κρατήσει επαφή με τον χώρο του. Παράλληλα σημειώνει ότι το συγκεκριμένο σόου έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενώ δεν διαδραματίζονται σκηνές με ίντριγκα και τσακωμούς παιχτών για τα χρήματα.  Όλα αυτά αρέσει, δεν αρέσει στους επικριτές του ισχύουν απόλυτα.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος τύπου του ευρωκοινοβουλίου επικαλείται τον ισχύοντα κώδικα δεοντολογίας για τους Ευρωβουλευτές, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου στην περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη, αφού δεν αποκομιζει κέρδη από ασχολίες που να προσκρούουν στα συμφέροντα του Ευρωκοινοβουλίου.

Συνοπτικά, ο Αλέξης Γεωργούλης συνεχίζει να κρίνεται ως ευρωβουλευτής, καθώς κάποιοι τον έστειλαν με την ψήφο τους στις Βρυξέλλες, ωστόσο δεν υπάρχει καμία λογική έξήγηση ώστε να αποτελέσει κριτήριο η επιλογή του να συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό σόου, σχετικό μάλιστα με το επάγγελμα του.

Ίσως βέβαια και να υπάρχει μια λογική  εξήγηση, αρκετοί στον χώρο που εκπροσωπεί ενοχλούνται από το γεγονός ότι έχει επάγγελμα και δεν ήρθε φυτευτός ή εξαρτώμενος από κομματικές δομές, άλλοι  πάλι μπορεί να μην γνωρίζουν καν πως είναι να έχεις επάγγελμα και να μην θες να αποκοπείς από αυτό.

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ άλλοι μιλούν για άεργους αριστερούς χωρίς επάγγελμα, εκείνος διαθέτει και επιθυμεί να το συνεχίσει. Και εκείνοι πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν…

Facebook Comments

Τελευταια από Το ημερολόγιο του Πιέρροντα

Go to Top