Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Τρεις και ο κούκος ή ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα;

στην Promotion
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Χαμηλά την μπάλα κρατάνε στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου. Τα ηγετικά στελέχη του κόμματος δεν επιθυμούν να πάρει έκταση επικοινωνιακά, βλέποντας ότι η εσωστρέφεια και οι τριγμοί, αυξάνονται μέρα με την μέρα.

Άλλωστε δεν μπορούν να διατυμπανίσουν και τις ηχηρές παρουσίες που θα δώσουν το παρών στο συνέδριο… Ο λογαριασμός βγαίνει ελλειμματικός. Μιλάμε για συνέδριο ΠΑΣΟΚ χωρίς πρώην προέδρους του κόμματος. Ας τον βγάλουμε λοιπόν.

Πρώτος από όλους θα απουσιάζει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, καθώς είναι πρόεδρος άλλου κόμματος, του ΚΙΔΗΣΟ. Στο ΚΙΔΗΣΟ επίσης μετέχουν και άλλα κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ όπως ο Δημήτρης Ρέππας, ο Χάρης Καστανίδης, ο Φίλιππος Πετσάλνικος και ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Δεδομένο είναι επίσης ότι θα απουσιάζει από το συνέδριο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε Βενιζέλος, ο οποίος μετά την εκδίωξη του από την Φώφη Γεννηματά δεν έχει καμία επαφή με το κόμμα.

Ο Σταμάτης Μαλέλης που έχει στρέψει τα πυρά του κατά της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ μιλώντας για αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν θα δώσει το παρών στο συνέδριο, ενώ θα απουσιάζει και ο Νίκος Παπανδρέου ο οποίος μάλιστα έχει απειλήσει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη αν δεν εφαρμοστεί ότι προβλέπει το καταστατικό.

Από την πλευρά του και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης επίσης δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τις εξελίξεις του συγκεκριμένου συνεδρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιθυμεί να συμμετέχει.

Κάποιοι στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ επιμένουν ότι πρέπει να προσκληθούν ως παρατηρητές οι κύριοι Σημίτης και Παπανδρέου, όμως τα πράγματα αν έρθουν οι αρνητικές απαντήσεις θα γίνουν και επισήμως πολύ χειρότερα.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα ή τρεις και ο κούκος; Ιδού το ερώτημα που προκύπτει…

Facebook Comments

Τελευταια από Promotion

Go to Top