Ποιοι είναι οι έξι «ευαίσθητοι» με τον Παπαγγελόπουλο και τα προσόντα του Ρασπούτιν…

στην Promotion
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τα πάνω-κάτω έφεραν οι έξι βουλευτές που προέρχονταν από την ΝΔ ή το Κίνημα Αλλαγής, σπάζοντας την γραμμή των κομμάτων τους και καταψηφίζοντας την προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η ΝΔ τους χρεώνει στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ από το κόμμα της Φώφης Γεννηματά απαντούν με αιχμηρό τρόπο «κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, γνώριμο περιβάλλον για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας τους παρακολουθούν τα κόμματα που κορυφαία στελέχη τους «κρεμάστηκαν» στα μανταλάκια πριν καν αποφανθεί η δικαιοσύνη να αλληλοσπαράσσονται και εύχονται με ανακοίνωση τους «καλά ξεμπερδέματα για την προανακριτική».

Αναρωτιέται κανείς ποιοι είναι αυτοί, είναι σίγουρα αυτοί που υποστηρίζουν πως το ζήτημα δεν είναι τόσο μεγάλο, ξεχνούν συνειδητά ότι ξεπερνά το πρόσωπο του Παπαγγελόπουλου, αφορά κάθε πολίτη το αν οι αποφάσεις λαμβάνονται από την δικαιοσύνη ή αν πρώτα μεσολαβούν παρεμβάσεις υπουργών.

Αφορά κάθε πολίτη αν προς όφελος κομματικών συμφερόντων σπιλώνεται η ίδια δημοκρατία όταν παρουσιάζονται ως «κλέφτες» πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί και κορυφαία στελέχη της τότε αντιπολίτευσης.

Δεν αφορούν κανέναν όμως οι σχέσεις και οι ευαισθησίες τους για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, δεν στέκεται κανείς στο ποια είναι τα σεξουαλικά προσόντα του Ρασπούτιν που ανέφερε ο ίδιος ο πρώην υπουργός από το βήμα της βουλής, δεν αφορούν κανέναν οι γέφυρες που θέλουν να διατηρούν με την αξιωματική αντιπολίτευση, για λόγους δικούς τους…

Facebook Comments

Τελευταια από Promotion

Go to Top