Να μην ξεχάσουμε αυτούς που επέτρεψαν να συγκεντρωθούμε στην μάχη της πανδημίας

στην Promotion
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Όσο η μάχη με τον κορωνοϊό εξελίσσεται, με την απαγόρευση κυκλοφορίας να αποτελεί την τελική δικλίδα προστασίας για το φρενάρισμα της εξάπλωσης του ιού κάποιοι έδιναν και δίνουν την μάχη για την διαφύλαξη των συνόρων.

Εκτός από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  για την εφαρμογή των μέτρων βάζοντας σε κίνδυνο την υγείας τους, χαρακτηριστικό παράδειγμα η επίθεση που δέχθηκαν εχθές στη Βούλα από 26χρονο Αλβανό που έσπασε την καραντίνα και σε κατάσταση αμόκ τους επιτέθηκε  φτύνοντας τους ενώ ήταν εμπύρετος, υπάρχουν και οι δυνάμεις του στρατού.

Μόνιμοι αλλά και έφεδροι οπλίτες που μετακινήθηκαν προς τον Βορρά για να καλύψουν τις ανάγκες στρατοπέδων και να διαφυλάξουν τα σύνορα, από την εισβολή που συνεχίζει να επιδιώκει ο Ερντογάν.

Χωρίς να τηρούν τα προσχήματα ακόμα και εχθές  οι «φρουροί» του Ερντογάν από τις δυνάμεις Jadarma και Polis Oze l Harekat έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν επεισόδιο εκμεταλλευόμενοι ένα «λάθος» από την ελληνική πλευρά. Χωρίς διακοπή επιχειρούν είτε να εξαναγκάσουν ομάδες μεταναστών να «σπάσουν» την ελληνική άμυνα είτε να προκαλέσουν με στόχο να καταγραφούν σκηνές βίας, για να αποδωθούν ευθύνες στην ελληνική πλευρά.

Η απόπειρα εισβολής στην Ελλάδα έχει αποτύχει πλήρως, τα περάσματα έχουν καλυφθεί, ακόμα και ανώτεροι αξιωματικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  με οπλισμό και εξάρτηση προκειμένου να συντονίζουν τις δυνάμεις με τους περισσότερους όλες αυτές τις ημέρες να κοιμούνται ελάχιστα μέσα στα στρατιωτικά τζιπ.

Για να κοιμόμαστε ήσυχοι, προσανατολισμένοι στην μάχη απέναντι στην πανδημία, κάποιοι στον Έβρο αυτές τις μέρες τσάκισαν το φρόνημα του Ερντογάν, διέλυσαν τα σχέδια του για πολλαπλή πίεση προκειμένου να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις υπέρ των τουρκικών συμφερόντων.

Να μην τους ξεχάσουμε.

Facebook Comments

Τελευταια από Promotion

Go to Top