Λεβεντόπαιδο Νίκο μπες στο «μαγαζί» και κλείστο

στην Promotion
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Πέρασε μια μέρα από τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως από το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε στην προανακτριτική ο επιχερηματίας Σαμπύ Μιωνής, το οποίο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  ενώ επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την θέση του πρώην αναπληρωτή υπουργού δικαιοσύνης της τότε κυβέρνησης.

Ο Νίκος Παππάς Υπουργός Επικρατείας και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα και ο Δημήτρης Παππαγελόπουλος βρίσκονται απέναντι σε αποκαλύψεις που αφορούν τα έργα  και τις ημέρες τους, που ξεπερνούν ακόμα και σενάρια ταινιών με παρακράτος και δίκτυα εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων.

Μετά από τις αποκαλύψεις ο μεν Παπαγγελόπουλος που ήδη είναι στον τοίχο για την υπόθεση της Νοβάρτις λέει στους δημοσιογράφους μην ρωτάτε εμένα, ρωτήστε τον Παππά, ρίχνοντας του το μπαλάκι και από την άλλη ο πρώην ισχυρός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από εκεί που μιλούσε για μοντζιέρα, τα γυρνά και υποστηρίζει ότι μιλούσε για τον Σαμαρά και τον Παπασταύρου.

Η κυβέρνηση ζητά την διαγραφή του Νίκου Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Παπαγγελόπουλος προβλέπει ότι υπάρχει και άλλη  ηχογράφηση, η οποία θα έρθει στη δημοσιότητα από τον Σαμπύ Μιωνή και θα εμπεριέχει και λεγόμενα του ίδιου.

Ενώ εξελίσσεται αυτό το τρομακτικό σκηνικό, δεν έχει δοθεί καμία ουσιαστική απάντηση και για τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών, που παρουσίασαν δίκτυο εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων από τον τότε κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και την σύζυγο του σε συνεργασία με εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Οι αποκαλύψεις ζαλίζουν, κάθε μέρα μπαίνουν στο παζλ νέα επιβαρυντικά στοιχεία, μα ένας δεν μιλά ακόμα για αυτές. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για τον πιο στενό του συνεργάτη τον Νίκο Παππά, για τον αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του και τον κυβερνητικό του εταίρο.

Όπως όλα δείχνουν γνώριζε, επιχειρεί να βγει από το κάδρο αλλά είναι πολύ δύσκολο πια, οι «αρμοί» δεν ελέγχονται και οι δημοσιογράφοι που στοχοποιήθηκαν ανελέητα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν «σκάνε» όπως θέλει ο Παύλος Πολάκης. Απόδειξη πως για το κύκλωμα που αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά» είχε φτάσει φάκελος στην εισαγγελία από  το 2016.

Όσο για τον Νίκο Παππά που μιλά για μονταζιέρες η πλειοψηφία της προανακριτικής επιτροπής αποφάσισε να στείλει στον αρμόδιο εισαγγελέα τα πρακτικά από την αρχική κατάθεση του, καθώς και το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε ο κ. Μιωνής, με το ερώτημα της ψευδορκίας. Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει μονταζιέρα θα υπάρξει και θέμα ψευδορκίας καθώς όσα ακούγονται στο ηχητικό δεν έχουν καμία σχέση με όσα έχει καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή.

Χωρίς αρμούς υπό έλεγχο τα πράγματα είναι δύσκολα και ένα τραγούδι ήδη ακούγεται με «μαγαζί»: Λεβεντόπαιδο Νίκο,μπες στο μαγαζί και κλείστο…

Facebook Comments

Τελευταια από Promotion

Go to Top