Άνοιξε το κινητό του Πολάκη πριν από του Παπαγγελόπουλου

στην Promotion
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζητά να «ανοίξουν» το κινητό του διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων οι αρμόδιοι για την διερεύνηση της υπόθεσης Novartis. Τώρα το γιατί όταν ήταν Υπουργός ζητούσε προανακριτική για τον ίδιο, λέγοντας ότι θα την ψηφίσει μάλιστα και τώρα την αποφεύγει μπαίνοντας σε ρόλο θύματος, είναι ένα άλλο ζήτημα…

Για την ώρα και μέχρι να «ανοίξει» το κινητό του Παπαγγελόπουλου, εχθές στα Σφακιά, στην εκλογική  περιφέρεια του Παύλου Πολάκη, ο Αλέξης Τσίπρας «άνοιξε» το κινητό του συντρόφου του. Στα πλαίσια της περιοδείας του για την εγγραφή νέων μελών στον iΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι από τα κινητά πια ενημερωνόμαστε, επικοινωνούμε, γίνονται ακόμα και οι εγγραφές μελών, θέλοντας να δείξει ότι το κόμμα του ακολουθεί την τεχνολογία και διευκολύνει όσους θέλουν να ενταχθούν σε αυτό.

Έλα όμως που κάποια στιγμή αποφάσισε να πάρει από τα χέρια του Παύλου Πολάκη το κινητό του για να δώσει ένα παράδειγμα…
«Από αυτό το μαραφέτι, που ο Παύλος, καμιά φορά πληκτρολογεί αργά κάθε βράδυ και βάζει “μπουρλότο” -και εσείς, πατάτε “like” και του δίνετε θάρρος και συνεχίζει – θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα δυνατότητα, αξιοποιώντας την τεχνολογία για τις σχέσεις του μέλους με το κόμμα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν μία διαδικασία μαζικών ηλεκτρονικών εγγραφών στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο περίεργο το όνομα γιατί, στα αγγλικά μπαίνει μπροστά το “Άι”, το “i”, από το internet. Δεν είναι ‘κανας Άγιος και να τον λέμε “Αη ΣΥΡΙΖΑ”», αυτά είπε με το κινητό του Πολάκη στο χέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είπε όμως ότι από αυτό το μαραφέτι έκανε ευθείες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη με αναρτήσεις του, υποδεικνύοντας σε δικαστικούς λειτουργούς τι πρέπει να πράξουν. Δεν είπε ότι από αυτό το μαραφέτι απειλούσε πολιτικούς, καθύβριζε δημοσιογράφους, εξέφραζε τους «ευσεβείς» του πόθους να δει κανέναν πολιτικό του αντίπαλο στη φυλακή.

Δεν είπε, γιατί το μεγαλύτερο like για αυτές του τις πράξεις, την μεγαλύτερη ενθάρρυνση την έχει δώσει ο ίδιος. Δεν είπε. γιατί όπως ο Παπαγγελόπουλος υπερασπίστηκε τον Πολάκη για τις απειλές κατά πολιτικών του αντιπάλων, ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να υπερασπιστεί και τους δύο.

Τα κινητά του Πολάκη και του Παπαγγελόπουλου, έχουν την ίδια εταιρεία επικοινωνίας, τον iΣΥΡΙΖΑ, που πάει να μεταμφιεστεί σε σύγχρονο αστικό, σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και πάροχο τον Αλέξη Τσίπρα.

Facebook Comments

Τελευταια από Promotion

Go to Top