Ανιστόρητοι χρυσαυγίτες ακόμα και στον Γκεμπελισμό…

στην Promotion
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει», αυτό το γκεμπελικό σύνθημα «κοσμεί» το ημερολόγιο της  Χρυσής Αυγής για το 2020. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρα της συμμορίας που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα νιώθουν ανακούφιση από την εισαγγελική αγόρευση που χρεώνει αποκλειστικά και μόνο στον Ρουπακιά την δολοφονία  και παίρνει τα βάρη από τα ηγετικά κλιμάκια της Χρυσής Αυγής, απορρίπτοντας το λογικό και αποδεδειγμένο σενάριο του συντονισμού της μοιραίας επίθεσης από αυτά.

Η «απλή ανθρωποκτονία» για την οποία μίλησε η εισαγγελέας κ. Οικονόμου, αθωώνει ουσιαστικά την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και της δίνει ελπίδες αναγέννησης καθώς αν απαλλαχθούν από τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης θα λάβουν και αναδρομικά 8 εκ ευρώ από την κρατική επιχορήγηση που είχε διακοπεί το 2013.

Βέβαια τον τελικό λόγο για κακή τύχη των χρυσαυγιτών δεν τον έχει η εισαγγελέας κ. Αδαμαντία Οικονόμου αλλά το δικαστήριο που θα αποφανθεί για τις κατηγορίες κατά την ακροαματική διαδικασία.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρα του ανακουφισμένοι μαζί με αυτό έχουν ξεχάσει όπως όλα δείχνουν και πότε χρησιμοποίησε ο Γκέμπελς την φράση που χρησιμοποιούν στο ημερολόγιο τους.

Ο Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ χρησιμοποίησε την φράση αυτή λίγο πριν αυτοκτονήσει το 1945, όταν το Βερολίνο «έπεσε» από τον σοβιετικό στρατό. Δεν είχαν υποστεί απλώς μια ήττα, ήταν η αρχή του τέλους, ο ναζισμός δεν σήκωσε ποτέ ξανά κεφάλι.

Οι ελπίδες πλέον για την δημοκρατία μας, για να μην είναι χρονιά ντροπής γιας αυτήν το 2020 βασίζονται στη απόφαση του δικαστηρίου, στην διαφορετική οπτική από αυτή της εισαγγελέως που εισηγήθηκε ουσιαστικά την αθώωση της Χρυσής Αυγής.

Facebook Comments

Τελευταια από Promotion

Μπανανία

Go to Top