Χρηστίδης κατά της ΝΔ : Η Κ.Ο. της ήταν τόσο «μπετόν» όσο η οικονομία το 2009

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλος Χρηστίδης απάντησε με αιχμηρό τρόπο στις κυβερνητικές διαρροές ότι «η ΚΟ της ΝΔ είναι μπετόν», διαψεύδοντας ότι οι διαρροές στην ψηφοφορία για την προανακριτική προήλθαν από το ΚΙΝΑΛ.

«Είναι προφανές ότι Η ΚΟ της ΝΔ είναι τόσο μπετόν, όσο θωρακισμένη ήταν η οικονομία που παρέδωσαν το 2009», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης.

Είναι προφανές ότι Η ΚΟ της ΝΔ είναι τόσο μπετόν, όσο θωρακισμένη ήταν η οικονομία που παρέδωσαν το 2009.

Gepostet von Παύλος Χρηστίδης am Mittwoch, 9. Oktober 2019

Το ΚΙΝΑΛ με την σειρά του εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι «βρήκε ανταπόκριση στους καραμανλικούς ο Παπαγγελόπουλος».

«Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση», σχολίαζει το Κίνημα Αλλαγής και προσθέτει:

«Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας  στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top