Τσίπρας προς Μητσοτάκη: «Οι παρεμβάσεις σας είναι μόνο για την επικοινωνία»

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, κατά την συζήτηση επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας.

Αρχικά, ο Τσίπρας σημείωσε ότι «η χώρα βιώνει μια δραματική κατάσταση. Επισκέπτομαι τα δημόσια νοσοκομεία και βλέπω την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν γιατροί και νοσηλευτές. Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία».

Και πρόσθεσε «Δεν σας ζητάμε να είστε υπεράνθρωπος. Δεν ζητήσαμε να σκοτώσετε τον ιό. Ζητάμε να μην σκοτώνετε την κοινή λογική».

«Να μην βγαίνουν οι υπουργοί σας και να λένε ότι πανηγυρίζουν διότι σε άλλες χώρες έχουν πεθάνει περισσότεροι. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε κρετίνους; ή σε πολίτες χαμηλής νοημοσύνης; Αυτή τη στιγμή χρειάζεται λίγο ταπεινότητα», σημείωσε.

«Εσείς κ. Μητσοτάκη καλύπτετε αυτές τις δηλώσεις; Του κ. Γεωργιάδη και του κ. Γεραπετρίτη;», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επιπλέον, επισήμανε «Ανακοινώσατε χθες ότι κάνετε μια μεγάλη παρέμβαση. Σε ότι αφορά τους επικουρικούς γιατρούς μέσα στις ΜΕΘ. Μα αυτό το είχατε ήδη ανακοινώσει. Πριν ένα μήνα. Γιατί το ξαναείπατε χθες;».

Μάλιστα, τόνισε, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, «έχετε να πάτε σε δημόσιο νοσοκομείο από τον Μάρτη. Ο μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης είναι στις μονάδες έκτακτων περιστατικών, στις κλινικές covid, οι οποίες έχουν 60-70 ασθενείς και έχουν 4 γιατρούς», ενώ πρόσθεσε ότι «Οι παρεμβάσεις σας είναι μόνο για την επικοινωνία και για να γράψουν τα φιλικά Μέσα πόσο καλός είστε».

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top