Τσίπρας: «Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ας το ξανασκεφτούν»

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την χθεσινή πορεία στο πλαίσιο της 46ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ο κ. Τσίπρας, στην ανάρτηση του, κάνει λόγο για «απάντηση στον αυταρχισμό και την καταστολή».

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στη πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, τη καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου «επιτελικού» κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας.

Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με «μπαχαλάκηδες», αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές.

Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά.

Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στη πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, τη καταστολή αλλά και στην…

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 18. November 2019

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top