Πέτσας: «Ο Τσίπρας εξήγγειλε μέτρα 11 δισ., που κοστίζουν 40 δισ.»

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Ο κ. Τσίπρας άλλαξε Logo αλλά δεν άλλαξε λόγο, παρέμεινε ο ίδιος και απαράλλακτος όσον αφορά στην ουσία όσων είπε», σχολίασε δεικτικά ο κ. Πέτσας ερωτώμενος για τις εξαγγελίες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΔΕΘ.

«Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με τρεις διαφορετικές φράσεις όλα όσα είπε. Το ένα είναι λαϊκισμός, στο δεύτερο ψέματα και το τρίτο εικονική πραγματικότητα. Όσον αφορά στο λαϊκισμό και θα εστιάσω στην οικονομία, ο κ. Τσίπρας όσα λέει για την οικονομία δεν τα ακούει κανείς γιατί έχει μηδέν αξιοπιστία. Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι. Μέτρα που κοστολογούνται πάνω από 40 δισεκατομμύρια ευρώ και την άλλη μέρα το πρωί να λέει ότι κοστίζουν 11 δισεκατομμύρια ευρώ. Όλοι ξέρουμε πόσο κοστίζουν τα πολύ μεγάλα προγράμματα που πρότεινε σε σχέση με διάφορες πτυχές της οικονομίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

«Όσον αφορά στα ψέματα εδώ υπάρχουν διαφορές πτυχές από την παιδεία και την υγεία μέχρι και την αντιμετώπιση της πανδημίας. Δεν μπορεί να λέει ότι ο Τσίπρας για 15.000 προσλήψεις στην υγεία όταν χθες έλεγε 4.000 Και τώρα έχουμε φτάσει πάνω από 6.000 προσλήψεις στην υγεία για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Ο κ. Τσίπρας, επειδή η κυβέρνηση κάνει πολλά, πλειοδοτεί για να λέει ακόμα περισσότερα χωρίς να εννοεί τίποτα.

Όσον αφορά στην εικονική πραγματικότητα σας παραπέμπω σε όσα είπε για τις τράπεζες για τη διαγραφή χρεών πάει πολύ ο κύριος Τσίπρας να μιλάει για τις τράπεζες όταν ο ίδιος της έκλεισε με μία απόφαση του το καλοκαίρι του ’15 κοστίζει 40 δισεκατομμύρια μόνο από τις τράπεζες και αγοράστηκαν ελληνικές τράπεζες με 5 δισεκατομμύρια ευρώ από ξένα κεφάλαια.

Όσον αφορά στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής έδειξε πραγματικά μία επικίνδυνη στάση γιατί είναι άλλο πράγμα το τι λέει κανείς για τα θέματα εσωτερικής πολιτικής και πώς θα εκλαμβάνουν οι πολίτες και είναι άλλο θέμα το τι λέμε στην εξωτερική πολιτική γιατί μας ακούνε φίλοι και αντίπαλοι και έχει πολύ μεγάλη σημασία να προσέχει κανείς τι λέει», ανέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top