Οργισμένη η ΝΔ μετά τις δηλώσεις Τσίπρα για το Μάτι: «Του πέφτει μεγάλη η θέση του!»

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις σημερινές αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στα τραγικά γεγονότα στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας είπε, κατά την συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον απολογισμό του κόμματος,  ότι «Όταν για παράδειγμα εμείς απολογούμασταν για το Μάτι και σήμερα η φυσική ηγεσία για τους χειρισμούς της οποίας τότε απολογούμασταν δουλεύει σε θέσεις πολιτικού προϊσταμένου για τον πολιτικό μας αντίπαλο, σημαίνει ότι και τότε που κυβερνούσαμε εμείς δούλευε για το πολιτικό μας αντίπαλο. Στη δική μας πλάτη, όμως. Και σε θέση κρίσιμης ευθύνης».

Ουσιαστικά δηλαδή, ο Αλ. Τσίπρας κάνει έναν αδιανόητο υπαινιγμό για την τραγωδία στο Μάτι, κατηγορώντας την τότε φυσική ηγεσία ότι δούλευε για τον πολιτικό του αντίπαλο!

Αυτή η αναφορά του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ:

Ο Α. Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του στο θράσος και στο ψέμα. Σήμερα λοιπόν ανακάλυψε ότι για την τραγωδία στο Μάτι δεν φταίνε οι τραγικοί χειρισμοί της κυβέρνησής του, αλλά πάλι «κάποιοι άλλοι».

Το τελευταίο καταφύγιο του λαϊκισμού, οι θεωρίες συνομωσίας. «Ξέχασε» τα αναίσχυντα ψέματα, τις θεατρικές παραστάσεις του, όταν ήξερε ότι υπάρχουν νεκροί και τις συνεντεύξεις-παρωδία. Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να χαρακτηρίσει τα λεγόμενα και τη βολική «αμνησία» του.

Με τις νέες θεωρίες του το μόνο που κάνει είναι να υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τα ψέματα, την υποκρισία και την ανικανότητά του. Και έτσι να επιβεβαιώνει ότι και η θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλη.

 

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top