Μπακογιάννης: Πράξεις βίας και τσαμπουκά δεν θα γίνονται αποδεκτές από την Δημοτική Αρχή

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης έστειλε αυστηρό μήνυμα έστειλε ότι δεν θα γίνονται από τη Δημοτική Αρχή αποδεκτές πράξεις «βίας» και «τσαμπουκά», μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το skai.gr, με αφορμή τη σύλληψη από την αστυνομία των ατόμων που είχαν εισβάλλει πρόσφατα στο δημοτικό ραδιοσταθμό « 9.84» και είχαν διαβάσει ανακοίνωση τους, ο κ. Μπακογιάννης, τόνισε ότι «πάρα πολύ καλά έκαναν η δικαιοσύνη και η αστυνομία» που επενέβησαν. Και απαντώντας στην τοποθέτηση της επικεφαλής της παράταξης « Αντικαπιταλιστικη ανατροπή στην Αθήνα. Ανταρσία σε κυβέρνηση -ΕΕ-κεφαλαιο», Ντίνα Ρέππα , υπογράμμισε ότι «αναρωτιέμαι σε ποιον κόσμο θέλετε να ζείτε. Σε έναν κόσμο όπου η βία είναι όχι μόνο αποδεκτή και ανεκτή, αλλά θεμιτή; Θέλετε να δικαιολογήσετε και να νομιμοποιήσετε τη βία; Λοιπόν αυτά τελείωσαν στην Αθήνα».

Επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι «η δημοκρατία είναι παντοδύναμη. Και έχει και μία ανωτερότητα. Μία ηθική και πολιτική ανωτερότητα, την οποία επιδεικνύει ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να τη διαβάλουν και να την υποσκάψουν. Να είναι καλά λοιπόν η δημοκρατία μας, χάρις σε αυτή είμαστε τώρα εδώ» είπε χαρακτηριστικά. Επίσης κατηγόρησε την κυρία Ρέππα ότι στοχοποίησε «χωρίς κανένα δισταγμό» την πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοσταθμού και την κατέστησε υπεύθυνη για την ασφάλεια της . Χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ενέργεια της, είπε ότι η μόνη διαφορά της μ΄εκείνες των δoσίλογων στην Κατοχή είναι ότι η κ. Ρέππα το έκανε «χωρίς κουκούλα».

Στην τοποθέτηση της, η κ. Ρέππα κατήγγειλε ονομαστικά την πρόεδρο του δημοτικού ραδιοσταθμού ότι ήταν αυτή που μήνυσε τους συλληφθέντες και σκοπός να τρομοκρατηθούν όσοι διαφωνούν. « Φοβάστε, είπε , τους ανθρώπους που σκέπτονται, που δρουν συλλογικά. Θέλετε όλους άφωνους, υποταγμένους στο νέο μοντέλο που θέλετε για την πόλη».

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top