Μπ. Παπαδημητρίου:«Το νερό δυστυχώς είναι απαράδεκτα φθηνό & η σπατάλη του εξωφρενική» – τί απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου τοποθετήθηκε για την τιμή του νερού, κατά τη συζήτηση στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής. Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για το «απαράδεκτα φθηνό νερό»

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το “απαράδεκτα φθηνό νερό”, προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας».

Νωρίτερα:

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου τοποθετήθηκε για την τιμή του νερού, κατά τη συζήτηση στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής.

Όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά, το νερό, «δυστυχώς, είναι απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του εξωφρενική, ενώ οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα»

 

 

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top