Κικίλιας για «Παίδων»: «Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news»

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σχολίασε εκ νέου σήμερα, με ανάρτηση του στο Twitter,  τα δημοσιεύματα για την καρδιοχειρουργική κλινική στο νοσοκομείο «Παίδων».

Ο κ. Κικίλιας έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίδων Αγία Σοφία και να παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών».

Στην ίδια ανάρτηση ο υπουργός Υγείας παραθέτει και βίντεο από την ομιλία του στη Βουλή αναφορικά με το ζήτημα:

«Ας προσπαθήσουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και ας μην βλέπουμε κάποιες ισχνές μειοψηφίες οι οποίες ήδη ξεκίνησαν τα fake news στα social media. “Κλείσατε” λέει “την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων” που είναι το μόνο covid νοσοκομείο για παιδιά στη νότια Ελλάδα. Θέλετε να αφήσουμε ξεκρέμαστη τη νότια Ελλάδα ενώ πηγαίνουν όλα δωρεάν στο Ωνάσειο και χειρουργούνται αν χρειάζεται, ανασφάλιστα και ασφαλισμένα, όλα τα παιδιά, όλου του κόσμου. Έχει μεριμνήσει η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας. Και κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news εν μέσω της νυκτός, Ενοχλεί που η ελληνική κοινωνία σταθμίζει και θεωρεί στη συντριπτική πλειοψηφία πάνω από κόμματα ότι είναι προνομιακό πεδίο για την κυβέρνηση η υγεία και ένωσης και αλληλεγγύης και στήριξης για όλους τους Έλληνες», χαρακτηρίζοντας ανέντιμο αυτό που κυκλοφόρησε μέσα στη νύχτα γιατί έχει να κάνει με μικρά παιδιά.

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top