Καταδρομική στο σπίτι της ΠτΔ από υποστηρικτές του Κουφοντίνα

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια υπέρ του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα, έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας και πέταξαν τρικάκια σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας.

Αμέσως μετά η ομάδα αυτή αποχώρησε από το σημείο.

Ταραντίλης: Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στο σπίτι της κ. Σακελλαρόπουλου:

«Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα. Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται.»

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο πολιτικό γραφείο  της Νίκης Κεραμέως, υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και κατά του νέου νόμου για την Παιδεία. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε λόγο για «τραμπούκους» και τόνισε ότι η κυβέρνηση «ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται».

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top