Η κακοφωνία φέρνει πειθαρχικό στον ΣΥΡΙΖΑ

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο σημερινός “πρωινός καφές” ήταν πικρός για όσους συμμετείχαν. Η παρέμβαση Τσακαλώτου έχει προκαλέσει πολύ βαρύ κλίμα στην Κουμουνδούρου και οι ανεκδιήγητες δηλώσεις Τζάκρη ήρθαν και έδεσαν.

Ακόμη και για τα συνεχή διαδικτυακά ξεσπάσματα του Π. Πολάκη υπάρχει πλέον γκρίνια. Μ αυτά και μ’ εκείνα, αποφασίστηκε η συγκρότηση ενός πειθαρχικού οργάνου που θα αναλαμβάνει τους “εκτός γραμμής” εφόσον δεν έχουν εκφράσει τις διαφωνίες τους στα όργανα. Τζανακόπουλος-Ηλιόπουλος θα είναι οι βασικοί παίκτες στο νέο πειθαρχικό. Τη Δευτέρα  θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέπεια των χτεσινών αναταράξεων από την παρέμβαση – διαφοροποίηση Τσακαλώτου από την κεντρική γραμμή αλλά και της εσωκομματικής αναστάτωσης που προκλήθηκε από τις δηλώσεις Τζάκρη.

Ο κ. Τσίπρας άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Τσακαλώτο και για την χρονική συγκυρία κατά την οποία εξέφρασε τις ενστάσεις του για την πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε λάθη επικοινωνίας αλλά και πολιτικής, τα οποία θολώνουν το στίγμα μας, τις συλλογικές μας αποφάσεις μας και δίνουν ευκαιρίες στην κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη να βγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν φέρει τους εαυτούς τους και τη χώρα. Και οφείλουμε προς αυτή τη κατεύθυνση να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις και πολιτικά και οργανωτικά μέτρα. Να αποφασίσουμε συγκεκριμένους κανόνες και διαδικασίες, που θα τηρούνται από όλους. Και για όποιον τους παραβαίνει θα υπάρχουν κυρώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top