Γαϊτάνης: «Ένας χρόνος δουλειάς και συνεχίζουμε»

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

«Τους τελευταίους 12 μήνες πετύχαμε πολλά. Επανήλθε η θεσμική ομαλότητα, το κράτος λειτουργεί καλύτερα, οι φόροι μειώνονται και οι επενδύσεις αυξάνονται», υπογράμμισε ο κ. Γαϊτάνης.

«Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε δύο μεγάλες κρίσεις του Έβρου και του κορωνοϊού, κερδίζοντας τη στήριξη και το διεθνή θαυμασμό, ενώ υπογράμμισε ότι το μοντέλο διακυβέρνησης αλλάζει θέτοντας ως προτεραιότητα τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουμε και τις νέες προκλήσεις που έρχονται», κατέληξε.

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Τάσος Γαϊτάνης: Τους τελευταίους 12 μήνες πετύχαμε πολλά. Επανήλθε η θεσμική ομαλότητα, το κράτος λειτουργεί καλύτερα, οι φόροι μειώνονται και οι επενδύσεις αυξάνονται. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε δύο μεγάλες κρίσεις του Έβρου και του κορονοϊού, κερδίζοντας τη στήριξη και το διεθνή θαυμασμό.Το μοντέλο διακυβέρνησης αλλάζει θέτοντας ως προτεραιότητα τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουμε και τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Gepostet von ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ am Dienstag, 7. Juli 2020

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top