Ένταση στη Βουλή και κατηγορίες Πέτσα για στημένα επεισόδια με αγανακτισμένους στην Καρδίτσα

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Δεν ανεχόμαστε να βάζετε τα φερέφωνά σας να χρησιμοποιούν τους αρνητές μάσκας για να κάνουν τους αγανακτισμένους πολίτες», είπε σε υψηλούς τόνους απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα.

Προκαλώντας έτσι την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός άργησε τέσσερις μέρες να πάει στην Καρδίτσα αν και βρισκόταν στην Αθήνα και όχι σε σύνοδο κορυφής. «Ο Τσίπρας έκανε 4,5 χρόνια να πάει στην Καρδίτσα και όχι τέσσερις μέρες. Θα κριθούμε από το πόσο γρήγορα θα ανακουφίσουμε τους πληγέντες», του απάντησε ο κ. Πέτσας.

Νωρίτερα, ο κ. Ζαχαριάδης είχε πει σχετικά με όσα συνέβησαν στην Καρδίτσα: ‘«Η Πολιτική Προστασία ενημέρωσε μέσω του 112 τους πολίτες την Παρασκευή το βράδυ στις 10, ενώ το φαινόμενο ήταν σε πλήρη εξέλιξη μόλις μια ώρα μετά. Έτσι θα λειτουργεί το 112; Στο παραπέντε ή καθόλου; Αυτό είναι το επιτελικό κράτος; Είναι επιτελικό κράτος μέρες μετά στην περιοχή να μην έχουν ρεύμα, νερό και να μην έχει αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο; Η κακοκαιρία στην Καρδίτσα βρήκε τους κατοίκους παντελώς απροετοίμαστους. Όλα «γαλάζια», όλα ανέτοιμα. Όλοι απόντες την επόμενη μέρα. Πέρασαν τέσσερις ημέρες για να πάει ο Πρωθυπουργός στην περιοχή. Γιατί δεν πήγε από την πρώτη μέρα στην περιοχή; Τι ιεράρχησε στο πρόγραμμά του ως πιο σημαντικό;’»

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top