Διονύσης Παναγιωτάκης μετά την κατάθεση Ράικου: «Αποκαλύφθηκε το μέγεθος της αθλιότητας»

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού Action24 παρενέβη στην εκπομπή Briefing σχολιάζοντας την κατάθεση Ράικου, η οποία τον δικαιώνει απολύτως μετά από μια ταλαιπωρία ετών.

Τα όσα κατέθεσε η εισαγγελέας Ελένη Ράικου στην προανακριτική σχετικά με υποτιθέμενα εμβάσματα και offshore από τη Novartis στον ίδιο -που απεδείχθη ότι δεν υπήρξαν ποτέ-, υπήρξαν καθοριστικά και ο κ . Παναγιωτάκης έκανε λόγο για πανηγυρική δικαίωση και πωλητές κινδύνων, οι οποίοι άνθισαν τα προηγούμενα χρόνια.

Σημειώνεται ότι η κυρία Ράικου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναφέρθηκε στις έρευνες που είχε κάνει σε τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και στην διερεύνηση των καταγγελιών για offshore του επιχειρηματία Διονύση Παναγιωτάκη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, διερεύνηση που κατέληξε στο ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια offshore, ούτε εμβάσματα από την Novartis προς τον κ. Παναγιωτάκη. «Έψαξα ειδικά τον κ. Παναγιωτάκη. Δεν υπήρχε έμβασμα προς αυτόν», είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η κυρία Ράικου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Διονύσης Παναγιωτάκης:

«Από αυτά που μαθαίνουμε ότι κατέθεσε η εισαγγελέας κυρία Ράικου στην προανακριτική της Βουλής, από τη μία μεριά αποκαλύπτεται το μέγεθος της αθλιότητας που κάποιοι επιχειρούσαν να στήσουν. Από την άλλη μεριά όμως μου δίνουν μία ξεκάθαρη εξήγηση για την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκα προσωπικά, για λόγους που δεν μπορούσα να εξηγήσω, αλλά που τώρα αποκαλύπτονται πανηγυρικά από την κατάθεση της εισαγγελέως.
Σας ξεκαθαρίζω ότι δεν γνωρίζω την κυρία Ράικου. Και για μένα έχει ιδιαίτερη σημασία ότι μαθαίνω αυτή τη σκευωρία που στήθηκε εναντίον μου από μία εισαγγελική λειτουργό με την οποία ουδέποτε έχω έρθει σε επαφή.
Χωρίς να θέλω να επεκταθώ περαιτέρω, οφείλω να υπογραμμίσω ότι οι πωλητές κινδύνων άνθισαν τα προηγούμενα χρόνια. Εύχομαι και ελπίζω να μαραθούν οριστικά και να απαλλαγούμε. Αυτά προς το παρόν».

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top