Δεν γνωρίζει τίποτα για τον Παπαγγελόπουλο, κατέθεσε η «Κελέση»

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτε γι αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Νοβάρτις ισχύουν όσα έχω πει και θα καταθέσω γι’ αυτήν όταν κληθώ στο Δικαστήριο», απάντησε η «Αικατερίνη Κελέση» στους βουλευτές.

Όπως γράφει ο Γιώργος Λυκουρέντζος στο real.gr, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι διάλογοι που διημείφθησαν. Η πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ρώτησε τη μάρτυρα πως σχολιάζει το γεγονός ότι η εισαγγελία διαφθοράς απέρριψε μεγάλο μέρος των καταγγελιών της αρχειοθετώντας τις υποθέσεις πέντε από τα επτά πολιτικά πρόσωπα τα οποία είχε υποδείξει η Αικατερίνη Κελέση: «Δεν σχολιάζω τίποτα. Δεν αφορά στην υπόθεση».

Την ίδια ακριβώς απάντηση έδωσε και στον Βασίλη Κεγκέρογλου του Κινήματος Αλλαγής όταν αυτός τη ρώτησε πως σχολιάζει το κλάμα του Παναγιώτη Πικραμένου ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος λόγω της δικής της κατάθεσης. «Δεν σχετίζεται αυτό με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου», επανέλαβε μονότονα.

Η άρνηση της Κ. Κελέση να απαντήσει προκάλεσε ήδη το δηκτικό σχόλιο κύκλων της ΝΔ για την αξιοπιστία των μαρτύρων:  «Ο Σαράφης διέψευσε τον Σαράφη και τα πήρε όλα πίσω και η Κελέση δε βρήκε το θάρρος καν να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ εστιάζεται στο ότι η μάρτυς δεν αναίρεσε το παραμικρό από τις αρχικές της καταθέσεις επιμένοντας πως όσα είπε τα είπε αυτοβούλως.

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top