Αυγή και Πολάκης εγκαλούν τον Κυμπουρόπουλο για τον Αμαζόνιο

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Χθες συζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ζήτημα των πυρκαγιών στον Αμαζόνιο και η Ευρωομάδα στην οποίο ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ (GUE) ζήτησε χθες να διεξαχθεί η συζήτηση με ψήφισμα μόνο για τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο.

Οι ευρωβουλετές του ΕΛΚ ψήφισαν να διεξαχθεί η συζήτηση χωρίς ψήφισμα μόνο για τον Αμαζόνιο, δεδομένου ότι οι πυρκαγιές κατέστρεψαν δάση τόσο στην Ινδονησία όσο και στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι και η βιώσιμη διαχείριση των δασών, εντός και εκτός ΕΕ, πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά. Την ίδια γραμμή υιοθέτησε και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Τότε και η Αυγή και ο δημοσιογράφος της Πέτρος Κατσάκος όσο και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης, ενεκάλεσαν τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Αυγή: Μια ευγενική ερώτηση για τον Αμαζόνιο… και χωρίς τσιγάρο

Γιατί ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος προερχόμενος από τους Πράσινους δεν υπέγραψε το ψήφισμα για τον Αμαζόνιο ρωτάει ο συντάκτης της ΑΥΓΗΣ, Πέτρος Κατσάκος μέσω των κοινωνικών δικτύων… και περιμένει απάντηση.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος που πριν ανακαλύψει την νεοφιλελεύθερη ΝΔ είχε κατέβει το 2014 υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Οικολόγους – Πράσινους διέγραψε εντελώς το παρελθόν και τις ευαισθησίες του αποφασίζοντας να καταψήφισει και αυτός στο Ευρωκοινοβούλιο το ψήφισμα που πρότειναν Αριστερά και Πράσινοι, με τη στήριξη των Σοσιαλιστών, προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στον πρόεδρο της Βραζιλίας, μετά την οικολογική καταστροφή στον Αμαζόνιο;

Ήρεμα ρωτάω και ευγενικά και δεν καπνίζω.

Σημείωση: Το ερώτημα έχει σταλεί και προσωπικά στον Στ. Κυμπουρόπουλο, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει.

Παύλος Πολάκης:
ΡΩΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!!!
ΥΓ.1 εγω όμως καπνίζω
ΥΓ 2 Η μη ψήφιση απο μεριάς σου κύριε Κυμπουρόπουλε του ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου , για την καταστροφή στον Αμαζόνιο (παρά το Οικολογικό πολιτικό σου παρελθόν ) θεωρείται “ΧΑΡΗ” προς το Μπολσοναρο ή “ΕΠΙΔΟΜΑ” προς την ευρωπαϊκή Ακροδεξιά;;;;;
Γιατι η πυρπόληση του δάσους του Αμαζονιου σίγουρα δεν ειναι ” ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ”στην επιβίωση του ανθρώπινου είδους……

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top