Αποκαλύψεις Κεραμέως- Γιος καθηγήτριας ο ένας δράστης του ξυλοδαρμού στον Βύρωνα!

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου μαθητή στο Βύρωνα έγινε μπροστά στα μάτια καθηγητών, όπως επιβεβαίωσε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αποκαλύπτοντας δε ότι ένας από τους δράστες είναι γιος καθηγήτριας.

Η κ. Κεραμέως, η οποία βρέθηκε χθες στο 1ο ΓΕΛ του Βύρωνα για να ενημερωθεί για το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό βρέθηκε  χθες στο 1ο ΓΕΛ του Βύρωνα για να ενημερωθεί για το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του 17χρονου που υπερασπίστηκε τη μικρή του αδερφή που δεχόταν bullying, μίλησε το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1.

Η υπουργός Παιδείας επανέλαβε ότι «τέτοια περιστατικά δεν έχουν καμιά θέση στα σχολεία» και επιβεβαίωσε ότι μπροστά στο περιστατικό, που διήρκεσε σχεδόν ένα λεπτό όπως είπε, βρίσκονταν καθηγητές. Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού είναι γιος καθηγήτριας στο ίδιο σχολείο και τιμωρήθηκε με διήμερη αποβολή.

Όπως ανέφερε η κ. Κεραμέως, οι καθηγητές που βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου όταν δέχτηκε την επίθεση ο 17χρονος μαθητής, αντέδρασαν.

Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας διέψευσε πως ο 17χρονος χτυπήθηκε ακόμη και με σιδηρογροθιά (και με κλειδιά όπως έχει δηλώσει ο δικηγόρος του), ενώ υποστήριξε ότι η εξοργιστική selfie μέσα από το Α.Τ. Βύρωνα δεν τραβήχτηκε μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά παλιότερα όταν οι μαθητές είχαν προσαχθεί γιατί είχαν πετάξει κάποια μπουκάλια.

Η διάψευση για την selfie

Ωστόσο, δημοσιογράφος του vyronasnews.gr, όπου και δημοσιεύθηκε η selfie των «νταήδων» του Βύρωνα, διέψευσε την υπουργό Παιδείας.

Μιλώντας κι εκείνη στον ΑΝΤ1, είπε πως η φωτογραφία είναι 100% από την ημέρα που οι μαθητές προσήχθησαν για την επίθεση στον 17χρονο.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, κατήγγειλε και απειλές μετά τη δημοσιοποίηση της επίθεσης στον 17χρονο, η οποία έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (10.02.2020) μετά το τέλος της τελευταίας ώρας.

Χαρακτηριστικά είπε «Αν δημοσιοποιήσεις κάτι, σε έθαψα κάτω από τη γη”, είπε κάποιος, άγνωστο αν ήταν γονιός μαθητή ή καθηγητής, σε συνεργάτη της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε στο σχολείο την περασμένη Τετάρτη».

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top