Αλήθειες και ψέματα για τη στοχοποίηση Τσίπρα από Μητσοτάκη – «Φωτιά» από non paper

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με φράσεις που δεν έχουν ειπωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε δήλωση εκτιμώντας ότι ο Πρωθυπουργός τον στοχοποιεί προσωπικά.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης ασχολείται με το να δίνει εντολές στο φιλοκυβερνητικό Τύπο για επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και σε εμένα προσωπικά. Προφανώς και δεν με αγγίζουν. Είναι όμως ντροπή για την κατάντια της ενημέρωσης αλλά και για τον εκφυλισμό της ελευθεροτυπίας και της  δημοκρατίας».

Τι έχει συμβεί

Κάποιος συντάκτης σε σάιτ, αντί να μεταφέρει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, μετέφερε το νον πέιπερ, που δεν προοριζόταν για δημοσίευση και έγραφε «πέραν των προφανών ειδήσεων, δίνουμε έμφαση στη στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα».

Τι σημαίνει προσωπική στοχοποίηση

Ο ορισμός της προσωπικής στοχοποίησης είναι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το οποίο πόσταρε περήφανα ο Αλέξης Τσίπρας στα σόσιαλ μίντια την περασμένη βδομάδα. Στο σποτ, με πλάνα από Κήρυκα Χανίων, δάνεια της ΝΔ, αναφορές στα ακίνητα του Πρωθυπουργού, παρουσιάζουν τον «Κυριάκο» ούτε λίγο ούτε πολύ ως μπαταχτσή που θέλει να χάνει τα σπίτια του ο κοσμάκης.

Η στοχοποίηση Τσιόδρα

Είναι προφανές ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν στοχοποιήσει επίσημα τον κορυφαίο λοιμωξιολόγο της χώρας. Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης καταφέρθηκαν εναντίον του και έσπευσε να τους συγχαρεί κιόλας ο Παύλος Πολάκης.

Ακολουθεί η κοινή δήλωση Νίκου Παππά και Χρήστου Γιαννούλη:

«Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η δήλωση αυτή είναι απολύτως ανακριβής. 170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές μόνο επιδιορθώσεις και ανταλλακτικά και την τοποθέτηση οδηγών από το νυν προσωπικό. Η κυβέρνηση έχει αδρανήσει προκλητικά και ο κ. Τσιόδρας επιλέγει να καλύψει αυτή την αδράνεια. Δυστυχώς.»

Τα συγχαρητήρια από τον Παύλο Πολάκη:

Έτσι ακριβώς κι ακόμα χειρότερα!!!Η «επιστημονική» κάλυψη της πολιτικής ανεπάρκειας!

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top