Daily Post: Αδ. Γεωργιάδης:Θα διερευνηθούν οι σκευωρίες,ισχύουν οι δεσμεύσεις μας

Άδωνις: Και ψήφο εμπιστοσύνης από τον Παττακό θα ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να μείνει στην εξουσία!”

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Αδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις  σχέσεις του πατέρα του με τη χούντα.

Σχολιάζοντας τα όσα έγραψε ο πρωθυπουργός στην προσωπική του σελίδα στο facebook θύμισε ότι  ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φοίβος Ιωαννίδης είχε μιλήσει για την σχέση της οικογένειας Τσίπρα με τη χούντα και ο Βασίλης Λεβέντης είχε αναφέρει ότι έπαιρνε δουλειές από τον Παττακό .

«Και ο Φοίβος Ιωαννίδης έχει μιλήσει για την οικογένειά του κ. Τσίπρα και την σχέση της  με τη χούντα. Και μάλιστα είχε δώσει και συνέντευξη τύπου γιατί δε λέει τίποτα για τον κ. Ιωαννίδη;

Δεν έχετε δει το βίντεο όπου ο Βασικής  Λεβέντης δούλευε στην τεχνική εταιρεία του  Τσίπρα και  έπαιρνε έργα από τον Πατακό και του φαινόταν ο πατέρας Τσιπρα βασιλικός και σκληρός δεξιός.

Δεν έχετε δει το βίντεο του Τέρενς Κουίκ που παίρνει συνέντευξη από τον Πατακό;»

Ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε  περισσότερο τους τόνους λέγοντας πως ο ΣυΡιζΑ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ζητήσει ακόμα και ψήφο από τον Στυλιανό Παττακό προκειμένου να μείνει στην εξουσία.

«Ολα αυτά τα ξέρετε και τα έχετε δει αλλά για την καρέκλα δεν έχετε κανένα πρόβλημα.  Αν χρειαζόσασταν την ψήφο και του Στυλιανού Παττακού προκειμένου να μείνετε στην καρέκλα θα την περνάτε.»

Ο αντιπρόεδρος  της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε την χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Βουλή ως χυδαίο σόου  και απαντώντας στις επικρίσεις του υπουργό περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη περί κιτρινισμού όσον αφορά την κριτική που άσκησε η Νέα Δημοκρατία είπε:

«Δεν έχετε δει το βίντεο του κ. Τσίπρα το 2014 που κατηγορούσε το παλιό πολιτικό σύστημα ότι πήγαινε  βόλτες με τα κότερα των πλουσίων.  Τότε ο κ. Τσίπρας δεν ήταν κίτρινος;

Η συζήτηση για το κότερο δεν είναι καθόλου κίτρινη. Η αριστερά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έκανε πρόταση μομφής στον  κ. Μπαρόζο επειδή πήγε βόλτα με το κότερο ενός έλληνα επιχειρηματία.  Δεν κατάλαβα ο κ. Τσίπρας είναι κάποιος ηγέτης που εξαιρείται των μέτρων και των σταθμών που ισχύουν για τους  άλλους ηγέτες;  Τι είναι ο αυτοκράτορας του πλανήτη είναι;  Είναι λίγο δύσκολο να εκπροσωπείς τους τόκους από το κότερο της κ. Παναγοπούλου. Ο κ. Τσίπρας είναι απολογούμενος.

Για το γεγονός ότι ο κύριος Τσίπρας τόσα χρόνια βρίζει την οικογένεια Μητσοτάκη έχετε εκφράσει κάποια ένσταση κύριε Σταθάκη που μιλάτε για κιτρινισμό;»

Αναφερόμενος στην υπόθεση Πολάκη ο κ. Γεωργιάδης κάρφωσε τον Γιώργο Σταθάκη λέγοντας ότι  ο πρωθυπουργός δημοσιοποίησε την προσωπική του επιλογή στα Χανιά στηρίζοντας τον Παύλο Πολάκη.

« Κατανοώ την αγωνία σας για επανεκλογή .Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Τσίπρας έκανε δημόσια την προτίμηση του για το νομό Χανίων στο πρόσωπο του Πολάκη. Ο Τσίπρας ψηφίζει Πολάκη και όχι Σταθάκη αυτό κάνει πιο δύσκολα  τα πράγματα και έχετε την κατανόησή μας. Όμως  κ. Σταθάκη  ήσασταν σε αυτή την αίθουσα όταν ο κ. Πολάκης  κατηγόρησε την σύζυγό μου ότι έκανε ρουσφέτια στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Κάνατε   εξεταστική επιτροπή γι’ αυτό βρέθηκε κανένα ρουσφέτι;

Αντέδρασε κανένας εδώ στην χυδαιότητα Πολάκη  κατά της οικογένειας μου;  Οταν  δέχεστε τον κιτρινισμό στο κόμμα σας θα έρχεστε εδώ και θα μας κάνετε υποδείξεις περί κιτρινισμού.

Όταν είπε ότι έχω off shore και του έκανα μήνυση να τον πάω στα δικαστήρια δεν ψηφίσατε όλοι υπέρ της μη άρσης ασυλίας του κ. Πολάκη; Είστε υποκριτές και ψεύτες όλοι»

Facebook Comments

Tags:

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top