Α. Λοβέρδος στο Action24: Δεν προήλθαν από εμάς οι διαρροές στην ψηφοφορία για την προανακριτική

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέας Λοβέρδος ήταν καλεσμένος στο Action24 και την εκπομπή Evening Report με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Ερωτηθείς ο κ. Λοβέρδος για την στάση του βουλευτή Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργου Καμίνη στην χθεσινή ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής, μετά το χειροκρότημα του στην ομιλία του πρώην υπουργού, δήλωσε«Όλοι οι συνάδελφοι μου και στην προηγούμενη σύνθεση και στην παρούσα Βουλή μου συμπαραστάθηκαν συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Καμίνη. Όταν ρώτησα τον Γ. Καμίνη για το χειροκρότημα μου είπε ‘’ειρωνευόμουν’’», ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με τις διαρροές «Είχα πλήρη εικόνα τι έκανε η Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, δεν προήλθαν από εμάς οι διαρροές».

Συνέχισε λέγοντας «Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος από τη ΝΔ έχει συνδεθεί με αυτό τον άνθρωπο( εννοεί τον Δημ. Παπαγγελόπουλο). Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι που αποφασίστηκε η προανακριτική επιτροπή για έναν άνθρωπο που φέρεται να συνδέεται με ένα παραδικαστικό κύκλωμα».

Στο ερώτημα ότι πρώην στέλεχος της Κεντροαριστεράς θα αποτελέσει δικηγόρος υπεράσπισης του κ. Παπαγγελόπου, ο κ. Λοβέρδος διερωτήθηκε «Υπάρχει ανάγκη για έναν εισαγγελέα η ύπαρξη ενός δικηγόρου; Αυτό τον εκθέτει».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ρωτήθηκε τι θα γίνει αν δεν προκύψει κάποιο αδίκημα με τον κ. Παπαγγελόπουλο «Δεν μπορώ να καταλήξω πριν αρχίσει η επιτροπή. Ξέρω ότι τρεις εισαγγελείς κατέθεσαν όσα κατέθεσαν και ξέρω ότι υπάρχει διαθεσιμότητα τριών- τεσσάρων εισαγγελέων που είχαν το ανάλογο κλίμα. Αν προκύψουν κι άλλα πράγματα θα πρέπει να διευρυνθεί ο κύκλος προσώπων που θα καταθέσουν».

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο τόνισε «ο κ. Τσίπρας άλλο να ήξερε την υπόθεση και την χρησιμοποίησε πολιτικά και άλλο να προέκυπταν στοιχεία που να εμπίπτουν σε ποινικό αδίκημα».

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top