120 στελέχη του ΠΑΣΟΚ δείχνουν ΣΥΡΙΖΑ – Προχωρά σε διαγραφές η Γεννηματά

στην Πολιτική
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κάνει πράξη την δέσμευση της ότι δεν θα ανεχτεί συμπεριφορές εχθρικές στο ΚΙΝΑΛ.

Έτσι λοιπόν, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ φέρεται πως κάνει πράξη τα όσα δήλωσε στο πρόσφατο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας την έγκρισή της προκειμένου να προχωρήσει η διαγραφή πέντε στελεχών του κόμματος οι οποίοι στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου που θα διεξαχθούν στις 15 Δεκεμβρίου, κατεβαίνουν υποψήφιοι με την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την διαγραφή των συγκεκριμένων στελεχών ζήτησε, με επιστολή του, ο επικεφαλής της παράταξης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κώστας Παπαδημητρίου, προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ. Η επιστολή απευθύνεται στον Γραμματέα της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής και Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, στον Πρόεδρο ΕΔΕΚΑΠ του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Τζελέπη και τον Πρόεδρο ΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Γκόκα.

Ολόκληρη η επιστολή για τη διαγραφή των πέντε:

Γνωρίζετε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Παράταξή μας στο Οικονομικό Επιμελητήριο προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του και να ενισχυθεί η παρέμβασή μας στον επιστημονικό αυτό φορέα στο πλαίσιο της συνδρομής μας για την πορεία της χώρας με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη αλλά και την διασφάλιση των δυνατοτήτων και των δικαιωμάτων των μελών του ΟΕΕ.

Β. Την προσπάθεια αυτή αντιστρατεύονται μέσω της ένταξής τους στην παράταξη και στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συριζα συγκεκριμένοι σύντροφοι όπως:

1) Ψυχογιός Παναγιώτης (ΚΠΕ) 2) Κανακουσάκης Κώστας (Ηράκλειο) 3) Πουλής Γιώργος (Κέρκυρα) 4) Λαμπράκης Γιώργος (Ηράκλειο) 5) Νταγιάννης Αιμίλιος (Λάρισα)

Τα μηνύματα και η απαίτηση όλων των στελεχών μας που ενεργοποιούνται στην προσπάθεια της παράταξής μας είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα και να δοθεί ένα μήνυμα επαίνου στη συνέπεια στη παράταξη και καταδίκης για όσους εντάσσονται στις αντίπαλες παρατάξεις. Παρακαλώ λοιπόν για τις άμεσες ενέργειες σας σύμφωνα τόσο με το καταστατικό του Κινήματος Αλλαγής, όσο και του ΠΑΣΟΚ.”

Προσχώρηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Η στήριξη στελεχών της κεντροαριστεράς προς τους συνδικαλιστικούς συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση, καθώς, νωρίτερα, 120 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με κείμενο τους, εκφράζουν την στήριξη τους στο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Facebook Comments

Τελευταια από Πολιτική

Go to Top