Ο Πολάκης ξαναχτυπά: Επίθεση σε Κυριάκο, Στουρνάρα και ΜΜΕ- Στήριξη στη Γεροβασίλη

18 mins read

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Γιάννη Στουρνάρα και στα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής. Στήριξε πάντως την Ολγα Γεροβασίλη.

«Δεν μαζεύεται αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης. Είπε ότι δεν έχει αντίρρηση να βάλει έναν ιδιώτη μάνατζερ στη λογική του κόστους οφέλους στα κρατικά νοσοκομεία. Όπου εφαρμόστηκε αυτό το μοντέλο έφερε καταστροφή. Αυτοί οι managers που μπήκαν στα νοσοκομεία επί Αλέκου Παπαδόπουλου και συνεχίστηκαν και μετά δεν συνέβαλαν στην χρεοκοπία της χώρας;
Ήθελα να ήξερα αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης τα πιστεύει; Μάλλον τα πιστεύει αλλά αν τα πιστεύει είναι επικίνδυνα».

Ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία έχουν πλεόνασμα και πρόσθεσε ότι τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία κάνουν την τρίχα παλαμάρι

«Εμείς πήραμε νοσοκομεία με 735 εκατομμύρια χρέη και αυτή τη στιγμή έχουν 200 εκατομμύρια πλεόνασμα. Δεν είχαμε managers αλλά ανθρώπους που καταλαβαίνουν και έχουν πολιτικό κριτήριο και υπηρετούν έναν πολιτικό σχέδιο ανόρθωσης της υγείας και όχι εκχώρησης της στον ιδιωτικό τομέα.
Εσείς ασχολείστε με το παραθυρόφυλλο στη Ρόδο, το σκασμένο λάστιχο ενός ασθενοφόρου, μια μετάταξη. Σας βοηθάνε τα μέσα ενημέρωσης να κάνετε την τρίχα παλαμάρι και δεν βλέπετε το υπερωκεάνιο που περνάει δίπλα. Το βλέπει όμως ο κόσμος το καταλαβαίνει γι’ αυτό και η πλατεία του Αιγάλεω γέμισε με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά η πλατεία του ταχυδρομείου στη Λάρισα που ήταν και πολύ μικρότερη δεν γέμισε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού μπήκε και ο Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή χθεσινές πληροφορίες ότι Ευρωπαίος αξιωματούχος δυσφορεί για τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνησή.
«Γιατί δε μας λέει το ονοματάκι του ο άγνωστος ευρωπαίος αξιωματούχος που εκφράζει φόβους ότι τα μέτρα της κυβέρνησης θα ρίξουν έξω την οικονομία της ευρωζώνης.  Μήπως έχει το ίδιο όνομα με τον τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα που εκφράζει συνέχεια την ανησυχία του, την εξέφρασε και χθες. Σε ό,τι έχει προβλέψει έχει πέσει έξω. Βγήκε μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές να εκφράσει τις ανησυχίες του, αυτός που έλεγε ότι δεν θα βγούμε στις αγορές και ότι χρειαζόμαστε πιστοληπτική γραμμή στήριξης».

Ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε ακόμα και στις κατηγορίες κατά της Όλγας Γεροβασίλη και του αξονικού τομογράφου μου που διαθέτει το διαγνωστικό της κέντρο στην Άρτα.

«Βγαίνετε και λέτε ξανά την ξαναζεσταμένη ιστορία της Άρτας. Ότι δηλαδή η κ. Γεροβασίλη γιατρός ακτινολόγος που δούλευε στον ιδιωτικό τομέα είχε ένα ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Πάλι ξαναγέμισαν τα πληρωμένα ΜΜΕ ότι δεν λειτουργεί ο αξονικός στην Άρτα γιατί έχει η Γεροβασίλη αξονικό για να τα κονομάει.

Από το Μάρτιο του 2018 λειτουργεί νέος καινούργιος αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο της Άρτας. Με αυτά νομίζετε ότι θα κερδίσετε εκλογές;»

Facebook Comments