ΑρχικήΠολιτικήΜητσοτάκης: Οι πολιτικές απροκάλυπτης ανοχής σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνουν

Μητσοτάκης: Οι πολιτικές απροκάλυπτης ανοχής σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνουν

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι την 8η Ιουλίου «οι πολιτικές απροκάλυπτης ανοχής σε διάφορα γκρουπούσκουλα που προσβάλουν τη δημοκρατία θα τελειώσουν» έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ελευσίνα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε προσβολή στο πολίτευμα το γεγονός πως μια ομάδα που δρα σχεδόν ανεξέλεγκτα 10 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές εμφανίσθηκε έξω από το σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας και πέταξε τρικάκια με τα οποία καλεί σε αποχή.

Κατά την ομιλία του ο κ.Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ και στα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τονίζοντας τον λαϊκό χαρακτήρα του κόμματος, που όπως είπε έχει μπει στο στόχαστρο της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.
“Διαστρεβλώνει, δημιουργεί φόβο, χρησιμοποιεί φρασεολογία άκρως αποκρουστική, όταν ο κ.Τσίπρας λέει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μυρίζει ανθρώπινο αίμα. Η πιο προκλητική διαστρέβλωση είναι για το επταήμερο. Μιλήσαμε για τη δυνατότητα επταήμερης λειτουργίας των επιχειρήσεων, υπό την προϋπόθεση της συμφωνίας των εργαζομένων. Υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.
“Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Και αναγκάζονται να το κάνουν αυτό. Αυτοί κατήργησαν το ΕΚΑΣ. Αυτή η κυβέρνηση υποβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στα δημόσια νοσοκομεία, με την κακοδιοίκηση. Εμείς θέλουμε μία οργανωμένη και αποτελεσματική δημόσια Υγεία, με έμφαση στην πρόληψη, στο αποτελεσματικό μανατζμεντ των δημόσιων δομών, που να σέβεται τα χρήματά σας. Θα προσλάβουμε εκεί που υπάρχουν ανάγκες, ξεκινώντας με νοσηλευτές. Θα αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και θα δώσουμε έμφαση σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Δεν μπορεί το κράτος να στραγγίζει με φόρους όλο το χρόνο την οικονομία και στο τέλος να θέλει με μια μικρή “μετάγγιση” να συντηρεί. Με λιγότερους φόρους θα ανασάνουν τα νοικοκυριά. Σ’ αυτό τον πλούτο θα πρέπει να έχουν μερίδιο όλοι.”