Βαρουφάκης-Παπαδημούλης «βλέπουν» θύλακες της ΧΑ στην ΕΛΑΣ

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τόσο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο πρόεδρος του Μέρα25 «βλέπουν» θύλακες της Χρυσής Αυγής στην ΕΛΑΣ και με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται σε αυτό.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε χαρακτηριστικά: « Ενθουσιασμός για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Η σπουδή δυνάμεων της ΕΛΑΣ να διαλύσουν αμέσως την συγκέντρωση, με δυσανάλογη χρήση βίας, προβληματίζει. Γιατί δείχνει ότι κάποιοι θύλακες στους κόλπους της διαφωνούν με την απόφαση του δικαστηρίου».

❗️Ενθουσιασμός για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. ❓Η σπουδή δυνάμεων της ΕΛΑΣ να διαλύσουν αμέσως την συγκέντρωση, με…

Gepostet von Δημήτρης Παπαδημούλης am Mittwoch, 7. Oktober 2020

Νωρίτερα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, αποκάλυψε μια στιχομυθία που είχε με έναν άνδρα των ΜΑΤ, κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά την ανακοίνωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής. «Αφού άρχισαν τα δακρυγόνα, περιτρυγισμένος από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αναπνευσουν αποφάνθηκα σε άνδρα των ΜΑΤ: “Μην ρίχνετε άλλο, να απομακρυνθούν οι μεγαλύτεροι’. ‘Αντε γ…” μου απαντά. Του είπα ότι ειμαι βουλευτής. “Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ…” μου απαντά.»

Μάλιστα, σε νέα του ανάρτηση ο Γιάνης Βαρουφάκης ζητά από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να καθαιρέσει όλους τους αξιωματικούς που ήταν υπεύθυνοι των ΜΑΤ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας:

«Κύριε Χρυσοχοΐδη, καθαιρέστε αυτή τη στιγμή ΟΛΟΥΣ τους αξιωματικούς που ήταν υπεύθυνοι των ΜΑΤ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αν δεν το κάνετε, θα είστε ηθικός αυτουργός της δήλωσης άνδρα των ΜΑΤ, σε εμένα προσωπικά, που ισοδυναμεί με στοχοποίηση βουλευτών από την Αστυνομία.»

«Κύριε Χρυσοχοΐδη, η Χρυσή Αυγή ζει και βασιλεύει μέσα στα σώματα ασφαλείας τα οποία εσείς σπρώχνετε καθημερινά προς τον αυταρχισμό – το φυσικό περιβάλλον στο οποίο μέσα εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού», έγραψε σε νέο tweet του ο κ. Βαρουφάκης.

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top