Υπέρ του χυδαίου πανό κατά του Μπακογιάννη, ο γιος του Κουφοντίνα

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Έκτορας Κουφοντίνας, γιός του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, με ανάρτησή του στο Facebook, φαίνεται να δείχνει τη στήριξή του στο χυδαίο πανό που αναρτήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς για τον πατέρα του, που περιελάμβανε ανατριχιαστική φράση για τον Μπακογιάννη.

Ειδικότερα, γράφει προς υπεράσπιση της υβριστικής αυτής κίνησης, που προσέβαλε βάναυσα τη μνήμη του δολοφονηθέντος Παύλου Μπακογιάννη, ότι «Είμαστε πολιτικοί άνθρωποι, και οι πράξεις και τα λόγια μας -όση οργή και αν έχουν- είναι πολιτικά» και προσθέτει «Αφήστε τις υπεκφυγές και προχωρήστε στην ικανοποίηση του αιτήματος της Απεργίας Πείνας, κάτι που μέχρι και ο δικός σας νόμος το απαιτεί».

Για το πανό στο ΠΑΠΕΙ

Είμαστε πολιτικοί άνθρωποι, και οι πράξεις και τα λόγια μας -όση οργή και αν έχουν- είναι…

Δημοσιεύτηκε από Έκτορας Κουφοντίνας στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, με το άκρως προκλητικό αυτό πανό, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, που είχε ξεκινήσει απεργία πείνας, την οποία συνεχίζει.

Το πανό, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, έγραφε: «Κούλη πονάς; Κωστάκη πού είναι ο μπαμπάς; Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, «απάντησε» σε αυτή τη θρασύτατη ενέργεια, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook: «Εδώ είναι. Και δεν πρόκειται να πάει πουθενά».

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top