Στο πρωινό του Open ο Τέρενς Κουίκ

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Το OPEN, έχοντας αποδείξει πολλές φορές τη συνέπειά του στην ανάδειξη των θεμάτων του Ελληνισμού της Διασποράς, αποφάσισε να προβεί στην δημιουργία σχετικού περιεχομένου, θέλοντας να αναπτύξει έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους Έλληνες της Ομογένειας.

Ο Τέρενς Κουίκ, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία που κατέχει στον συγκεκριμένο τομέα,  θα συναντά και θα παρουσιάζει συμπατριώτες μας που ζουν σε μεγάλα κέντρα του Ελληνισμού, από την Αμερική και την Ευρώπη έως την Αυστραλία, προσωπικότητες με δυναμική παρουσία και ξεχωριστό έργο που ταξιδεύουν τη φήμη της Ελληνικής ψυχής σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έλληνες της διασποράς, με διαδρομές που συγκινούν και εμπνέουν, άνθρωποι που έχουν δώσει αγώνες ζωής και διαφυλάσσουν μνήμες και παραδόσεις, με στόχο να διατηρήσουν άρρηκτες τις σχέσεις της ομογένειας με το μητροπολιτικό κέντρο.

Ο Τέρενς Κουίκ μας συστήνει Ομογενείς που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», σε ειδική ενότητα που θα επιμελείται ο ίδιος. Επιστρέφοντας δυναμικά στην ενεργό δημοσιογραφία, ο Τέρενς Κουίκ αποχωρεί από τη θέση που κατείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Χαίρομαι που το ΟΡΕΝ βάζει μπρος τη πρότασή μου να ΟΡΕΝ παράθυρο στον Ελληνισμό της Διασποράς. Και αυτή είναι μόνο η αρχή μου στα ειδησεογραφικά &ενημερωτικά του καναλιού.Έπεται συνέχεια στο κατάλληλο χρόνο. Βεβαίως &η Κύπρος με ΕXTRA TV Ειδησεις ΣΑ ΚΥ ΔΕ &εβδομαδιαία εκπομπή.»

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top