Στηρίζει το κυβερνητικό έργο ο Θεοδωρικάκος: «Δεν έχει σημασία που δεν είμαι υπουργός»

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε για την απομάκρυνσή του από τη θέση του υπουργού Εσωτερικών στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε «συνεχίζω με αίσθημα ευθύνης» και πρόσθεσε «δεν βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω συναισθήματα», επισημαίνοντας ότι η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είναι αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα του πρωθυπουργού.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, είπε ότι είναι στρατευμένος στις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, του υπεύθυνου πατριωτισμού και των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που εξέφραζε και εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν έχει σημασία ότι στην παρούσα φάση δεν είναι υπουργός.

Παράλληλα, επισήμανε «είμαι εδώ για να στηρίξω τις μεταρρυθμίσεις και να δώσω ένα σήμα, ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι χρειάζονται άνθρωπο από την κοινωνία, χρειάζονται άνθρωποι που έχουν πολλές δεκαετίες ενσήμων, σκληρής δουλειάς και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα και είμαστε εδώ για να γίνουν πράξη οι αλλαγές που χρειάζεται η πατρίδα μας για να προχωρήσει μπροστά».

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως ο διάδοχός του στο υπουργείο, Μάκης Βορίδης, προώθησε αμέσως στη Βουλή το νομοσχέδιο το ΑΣΕΠ για το οποίο εργάστηκε πολύ σκληρά, «αποδεικνύοντας ότι έχει πλήρη συνέχεια η κυβέρνηση».

Ειδικά για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες, τόνισε ότι στοχεύει να μειώσει το χρόνο των προσλήψεων στο δημόσιο και να διασφαλίσει ότι ο κατάλληλος άνθρωπος πηγαίνει στην κατάλληλη θέση.

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top