Σία Κοσιώνη: «Το πρόβλημα με την γκαρνταρόμπα μου» (video)

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Είναι ένα ερώτημα που απευθύνουμε καθημερινά στον εαυτό μας. «Τι να φορέσω σήμερα;». Την απάντηση επιχειρεί να δώσει η εκπομπή «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη».

To Σάββατο, η Σία Κοσιώνη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μίλησε για τη δική της σχέση με τη μόδα και πώς η επαγγελματική της πορεία την οδήγησε σε ένα διαχρονικό στυλ ντυσίματος.

Η σύζυγος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι δεν παρακολουθεί ιδιαίτερα τις τάσεις γιατί, όπως ανέφερε, θέλει να κινείται στη ζώνη που αισθάνεται ασφαλής. «Θα υιοθετήσω κάτι από τις τάσεις, όταν νιώσω ότι μου πάει, ότι με κολακεύει. Ποτέ δεν έχω παρασυρθεί από μία τάση, να τη δοκιμάσω και να εκτεθώ επειδή δε μου πάει. Δεν το κάνω, δεν ρισκάρω. Δεν είμαι άνθρωπος που ρισκάρω στο ντύσιμο. Ίσως είναι και η επαγγελματική μου ζωή έτσι, που κάπως με έμαθε να ντύνομαι με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλά είμαι υπέρ των απλών γραμμών, των λιτών γραμμών. Πιστεύω ότι αυτό μου πάει!

Όταν βάζω κάτι πιο girly, πιο χρωματιστό, δεν νιώθω καλά εγώ. Προσπαθούν να με πείσουν να βάλω λίγο χρώμα στο δελτίο, αλλά εγώ νιώθω υπερβολική και δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Επομένως, ναι, τη βλέπω τη μόδα, όταν βλέπω στοιχεία που μπορούν να «κουμπώσουν» πάνω μου, θα τα υιοθετήσω, με μεγάλη χαρά, αλλά έχω το στυλ μου. Το στιλ μου είναι κάτι διαχρονικό δεν πιστεύω ότι θα φύγει ποτέ από τη μόδα το σακάκι ή το πουκαμισάκι, που μου αρέσει, ή το παντελόνι που αγαπώ πολύ. Αυτή είναι η βάση μου. Από εκεί και πέρα, μπορεί να κλέψω κάτι».

Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε ακόμα τι κομμάτια επιλέγει να αγοράσει: «Ενώ διαρκώς προσπαθώ να εμπλουτίσω την γκαρνταρόμπα μου με κάποια κομμάτια, το κάνω πιο πολύ από ό,τι το έκανα κάποτε, δηλαδή δεν ξοδεύω πια τόσα χρήματα σε πιο φτηνά πράγματα. Είναι και μία τάση, θεωρώ αυτή, γενικώς στη μόδα, να μην καταναλώνεις πολύ, να μην ψωνίζεις πολλά προϊόντα, τα οποία καταναλώνονται πάρα πολύ γρήγορα. Δηλαδή δεν θα πάρω 10 μπλουζάκια φτηνά, ας πούμε, από μια μεγάλη αλυσίδα. Θα προτιμούσα να βάλω στη ντουλάπα μου ένα πιο καλό κομμάτι. Είμαι πια σ’ αυτή τη λογική, στο πλαίσιο αυτό. Θα επενδύσω σε κάποια καλά κοστούμια ή σε κάποια καλά φορέματα. Ωστόσο, μου συμβαίνει πολλές φορές να θέλω να πάω κάπου καλά και να θεωρώ ότι τίποτα από αυτά δεν είναι ωραίο πάνω μου. Το παθαίνω, αλλά πάντα για καλές περιστάσεις, εννοώ για πιο επίσημες περιστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top