Πώς απάντησε ο Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Απάντησε ο Παύλος Πολάκης στις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά του τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνουν την έντονη δυσφορία και στο εσωτερικό του ίδιου του τού κόμματος και την αποδοκιμασία ακόμη και από ολόκληρους τομείς.

Με Παπα-Λάμπρο απάντησε ο Πολάκης

«Πως μούρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλο ,δεν μπορω να καταλάβω….“Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή”
Ίσως γιατι εκπέμπει “αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες “μιας βουκολικης ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση ,η λεβεντιά και η ελευθερια…..
….κι όποιος καταλαβει κατάλαβε …..».

Πως μούρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλο ,δεν μπορω να καταλάβω…."Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή"Ίσως γιατι εκπέμπει "…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 28. November 2019

Η ανακοίνωση του Τομέα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ:

Μη αποδεκτές οι δηλώσεις Πολάκη

Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους. Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι σε χυδαιότητες, με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα.

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top