Ποια παντρεύεται ο ετεροθαλής αδελφός της Μαρέβας (photo)

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Φιλοθέης -Ψυχικού παντρεύεται ο ετεροθαλής αδελφός της Μαρέβας Μητσοτάκη, Γιώργος (Τζώρτζης) Παπαζήσης. Πρόκειται για το δεύτερο παιδί της μητέρας της και πεθεράς του πρωθυπουργού Ήβης Γόντικα.

Νύφη, όπως γράφει η Εσπρέσσο, θα είναι η όμορφη δικηγορίνα και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού Κλαίρη Σινανιώτη, κόρη του κορυφαίου καθηγητή της Νομικής Λάμπρου Σινανιώτη. Ο Τζώρτζης, όπως τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι, που είναι χρηματιστής στο επάγγελμα, είναι έτοιμος και επίσημα να ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή του!

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα με τα αδέλφια μου στη Φιλοθέη. Πατέρας μου είναι ο καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας Λάμπρος Σινανιώτης, δικηγόρος, και μητέρα μου η δικηγόρος Πέπη Σινανιώτου, το γένος Βεζυργιάννη» έγραφε στο βιογραφικό της σημείωμα η Κλαίρη Σινανιώτη, που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Γαλάνη στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η όμορφη δικηγόρος, που είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, από το 1998 ασχολείται με το Εμπορικό και το Αστικό Δίκαιο, ως δικηγόρος στο γραφείο του πατέρα της. Μάλιστα, στις αρχές Σεπτεμβρίου η σύντροφος του Τζώρτζη Παπαζήση εξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Το ζευγάρι συζεί από καιρό στο Παλαιό Ψυχικό και, σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί θα γίνει και ο γάμος του.

Η Μαρέβα και ο Τζώρτζης διατηρούν πολύ καλές σχέσεις από παιδιά, παρότι έχουν διαφορετικό πατέρα. Ως γνωστόν, οι γονείς της γνωρίστηκαν ως φοιτητές Ιατρικής στην Ελβετία. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, απέκτησαν τη Μαρέβα και ύστερα από λίγο χώρισαν. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, εκείνη περνούσε τον περισσότερο χρόνο με τη γιαγιά της, αφού ο πατέρας της ζούσε κι εργαζόταν στο Λονδίνο.

Η μητέρα της, γυναίκα με προσωπικότητα που εντυπωσιάζει και διάσημη καλλονή της εποχής, κάνει στον επόμενο γάμο της άλλο ένα παιδί, τον αγαπημένο αδελφό της Μαρέβας, τον Γιώργο. «Είναι ο άνθρωπος που πάντα μετρώ τη γνώμη του και ακούω τις συμβουλές του» έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους της η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Τζώρτζης Παπαζήσης, βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια έχει φροντίσει να κρατηθεί μακριά από τη δημοσιότητα που περιβάλλει την αδελφή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει κοινή φωτογραφία τους σε δημόσιο χώρο. Εντούτοις οι δυο τους λειτουργούν σαν ομάδα, και ο μέλλων γαμπρός στέκεται στο πλάι της Μαρέβας, όπως και εκείνη.

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top