Ο Τσίπρας στο Instagram τρολάρει το «Κουλούρι» για τα Κουφονήσια

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με αφορμή άρθρο της ιστοσελίδας «το Κουλούρι», ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχασε ευκαιρία για τρολάρισμα. Με ένα χιουμοριστικό story απάντησε στον ιστότοπο το οποίο είχε νωρίτερα δημοσιεύσει ένα σατιρικό κείμενο για τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος έκανε μια σύντομη απόδραση στο Κουφονήσι μετά την περιοδεία του στη Νάξο.

“Το Κουλούρι» συνόδευσε το κείμενο με φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τον τίτλο: «Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με χιούμορ «ανέβασε» στο Instagram ένα story στο οποίο φαίνεται να διαβάζει το άρθρο, ενώ όπως έγραψε στη λεζάντα «ακόμα προσπαθώ».

Tο άρθρο στο «Κουλούρι»:

«Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας.

Η βραδιά ωστόσο πολύ γρήγορα ξέφυγε, με τις αναμνήσεις από ένα σημείο και μετά να είναι θολές. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο πολιτικός είναι να ξυπνάει σε γραφική παραλία του νησιού, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Προς το παρόν, ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει να κουνηθεί, διαβάζοντας την εφημερίδα του ενώ τρώει τους μεζέδες του πίνοντας τσίπουρα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταφέρει τουλάχιστον να θυμηθεί τι μέρα είναι».

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top