Ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «αποδοκιμάζει» την απόφαση του για την αφίσα

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η τοποθέτηση της αφίσας αναφορικά με τις αμβλώσεις προκάλεσε σάλο, κάτι που οδήγησε το ίδιο το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών να δώσει εντολή, προκειμένου να «κατέβουν» όλες οι εν λόγω αφίσες που είχαν τοιχοκολληθεί στους σταθμούς του μετρό.

Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί, είναι ότι η απόφαση για την τοποθέτηση αυτών των αφισών δεν σχετίζεται με την κυβέρνηση ή το αρμόδιο Υπουργείο. Η απόφαση πάρθηκε  αποκλειστικά και μόνο από την Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.

Σημειώνεται δε ότι η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ δεν άλλαξε μετά τις εκλογές, αλλά αντιθέτως παραμένει η ίδια που είχε οριστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ,  Σταύρος Στεφόπουλος, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πριν διορισθεί το 2015, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακκελαρίδη στην Αθήνα.

Το οξύμωρο είναι ότι ο Σταύρος Στεφόπουλος έκανε και σχετική ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το ζήτημα των αφισών, γράφοντας το εξής:

Ως μέχρι και σήμερα πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. δηλώνω ότι:
Θεωρώ αδιανόητο, ένα εδώ και χρόνια κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών, να αποφασίζουν για την μητρότητα, να προβάλλεται για προπαγανδιστικούς λόγους μέσα από το Δίκτυο του μετρό.

Το πώς αποφασίστηκε να επιτραπεί η ανάρτηση της συγκεκριμένης αφίσας στα διαφημιστικά πλαίσια του Δικτύου της ΣΤΑΣΥ Α.Ε, θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ” παίζει” με τις κοινωνικές ευαισθησίες των πολιτών

Στεφόπουλος Σταύρος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

Ως μέχρι και σήμερα πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. δηλώνω ότι:Θεωρώ αδιανόητο, ένα εδώ και χρόνια κατοχυρωμένο δικαίωμα των…

Gepostet von Stavros Stefopoulos am Montag, 13. Januar 2020

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top