Ο μετακλητός Θεοχαρόπουλος καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για «τρομερή αύξηση μετακλητών και κόστους στο επιτελικό κράτος»

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, παρ’ ότι και ο ίδιος μετακλητός, εμφανίστηκε ως κατήγορος της σημερινής κυβέρνησης για όργιο προσλήψεων μετακλητών υπαλλήλων.

Ο μετακλητός κ. Θεοχαρόπουλος δηλαδή, βγήκε να καταγγείλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για «τρομερή αύξηση μετακλητών και κόστους στο επιτελικό κράτος»! Σ

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στο Open έφθασε μάλιστα στο σημείο να αποκαλέσει «επικοινωνιακό τέχνασμα» τις αποκαλύψεις (με επίσημα έγγραφα) για τις ορδές των μετακλητών επί ΣΥΡΙΖΑ που κόστισαν συνολικά 120 εκατομμύρια ευρώ στον έλληνα φορολογούμενο. «Πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης σε συνεργασία με την αντιπολίτευση που αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, κάτι που είναι ακατανόητο στον ελληνικό λαό. Ωστόσο, τα στοιχεία για τους μετακλητούς δεν ισχύουν», υποστήριξε και επέμεινε ότι «αυτή τη στιγμή η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού με το επιτελικό κράτος, έχει μία τρομερή αύξηση μετακλητών σήμερα, από την παρούσα κυβέρνηση».

«Αντί για επιτελικό κράτος, η σημερινή κυβέρνηση δημιουργεί ένα υπερσυγκεντρωτικό, γύρω από τον πρωθυπουργό- μονάρχη, κράτος και ταυτόχρονα θέλει να κάνει κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση. Και αυτό είναι ακατανόητο», δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Βέβαια, ακατανόητο είναι και για τον μέσο φορολογούμενο το πάρτι με τους μετακλητούς επί ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω τρίτου μνημονίου, όπως επίσης και ο άμεσος διορισμός σε θέσεις μετακλητών, όσων εκ των πρώην υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top