Ο Κυρίτσης, ο παππούς της Εύας Καϊλή και ο κομμουνιστικός ιός

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, με ανάρτηση του στο Twitter, αναφέρθηκε στα τεστ που διεξάγουν οι αρμόδιοι για τον εντοπισμό κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Κυρίτσης επέλεξε, μάλιστα, να κάνει την ανάρτησή του σε μία περίοδο που οι επιστήμονες δίνουν μέρα-νύχτα τη μάχη για να αντιμετωπίσουν την πανδημία και να σώσουν ζωές, και τους οποίους προφανώς «αντιπολιτεύεται» εκ του ασφαλούς.

Χαρακτηριστικά έγραψε ότι «Η υποκαταμετρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα», ενθυμούμενος προφανώς τις τακτικές της  συνωμοσιολογίας που εφαρμόστηκαν στην περίοδο των Αγανακτισμένων, και οι οποίες έφεραν το κόμμα του στην εξουσία.

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή, η οποία έκανε λόγο για «ανεύθυνη αντιπολίτευση».

Συγκεκριμένα, η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε «Ο ορισμός της ανεύθυνης αντιπολίτευσης όταν «Απαιτείται Υπευθυνότητα» #StayHome #WhateverItTakes Η προσπάθεια & αξιοπρέπεια των Ελλήνων στα δύσκολα, αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό όλων μας #CoronaVirusChallenge #StaySafe».

Το σχόλιο της κ. Καϊλή δεν άρεσε μάλλον στον κ. Κυρίτση, που επέμεινε στον ίδιο μικροπολιτικό τόνο και με ειρωνεία, σχολιάζοντας με την σειρά του: «Εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κανας κομμουνιστικός ιός κυρία μου».

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top