Ο Γ. Ραγκούσης απειλεί με εξώδικο δημοσιογράφο

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μιχαήλ, με μια ανάρτηση του στο Facebook, καταγγέλλει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης, τον κάλεσε να ανακαλέσει ανάρτηση του, απειλώντας τον ότι θα πρέπει να «διαλέξει αυτός τον δρόμο για ότι ακολουθήσει».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Μιχαήλ

Σάββατο πρωί. Εκεί που κοιμάσαι λίγο παραπάνω μετά από ενα κοπιαστικό διήμερο με τη συζήτηση στη Βουλή και οσα ακολούθησαν, χτυπάει το τηλέφωνο.

Πετάγεσαι να το σηκώσεις με τη τσίμπλα στο μάτι ενω περνάει από το μυαλό σου πως κάτι σημαντικό να εχει συμβεί.

Και μένεις ενεός καθώς ακούς τον Γιάννη Ραγκούση , με τον οποιο δεν εχεις μιλήσει σχεδόν δυο χρόνια. Μετά από ενα κοφτό και ψυχρό “Καλημέρα” να σε αποκαλεί συκοφάντη , να σε απειλεί με εξώδικο αν δεν ανακαλέσεις ανάρτηση χωρίς κανένα προσωπικό ή άλλο χαρακτηρισμό, στο ιστολόγιό σου σχετικά με το οτι το 2011 η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε πάρει πρωτοβουλία για νομοθετική ρύθμιση για τις συγκεντρώσεις και τις πορείες που τελικά δεν προχώρησε. Κι αν δεν το κάνεις “διαλέγεις εσύ το δρόμο για οτι ακολουθήσει “.Τα ιδια γραφονται σέ ρεπορτάζ εφημερίδων, τα γράφουν στη δική τους σελίδα βουλευτές τότε του ΠΑΣΟΚ και λέγονται από πρώην υπουργούς εκείνης της περιόδου από του βήματος της Βουλής.

Το αφήνω στη κρίση σας!!

Λες τα ιδια που

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Σάββατο πρωί. Εκεί που κοιμάσαι λίγο παραπάνω μετά από ενα κοπιαστικό διήμερο με τη συζήτηση στη Βουλή και…

Gepostet von Μιχάλης Μιχαήλ am Samstag, 11. Juli 2020

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top