Ο Αντώναρος δεν ξέρει μόνο πότε θα γίνουν εκλογές αλλά και τι συμβαίνει με τον Τσιόδρα

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Θυμάστε που ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε ανακοινώσει ότι εκλογές θα γίνουν 13 ή 20 Σεπτεμβρίου εκτός αν γίνουν ακόμη νωρίτερα; Ε, μας έχει νεότερα.

Αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Σωτήρη Τσιόδρα που ήταν έτοιμος να παραιτηθεί αλλά δεν παραιτήθηκε γιατί τον συγκράτησε ένα πρόσωπο – που πιθανώς είναι φίλος του Αντώναρου για να τα ξέρει όλα αυτά.

Ιδού η ανάρτηση-σοκ:

«Fake news είναι και να διαψεύδεις ως κυβερνητικός εκπρόσωπος την πραγματικότητα.

Δεν είπε κανείς ότι η κυβέρνηση έχει αποσύρει τον Σωτηρη Τσιόδρα.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Ο Τσιόδρας απέσυρε τον εαυτό του.

Ο Τσιόδρας συμφωνα με δικές μου πληροφορίες — που κανείς δεν μπορει να διαψεύσει εκτός αν το κάνει ο ίδιος ο Τσιόδρας — έφθασε στα πρόθυρα της παραίτησης (και συγκρατήθηκε απο συγκεκριμένο άνθρωπο) γιατί διαφωνούσε ευρέως με την κυβερνηση σε θέματα χαλάρωσης.

Το ότι μετέχει στις συσκέψεις ειναι φυσικό ( αφού δεν παραιτήθηκε). Αν εισακούονται οι εισηγήσεις του είναι άλλο θέμα. Και αν η κυβέρνηση θέλει η όχι να επιστρέψει ο Τσιόδρας στην ενημέρωση, ε καλύτερα ας μη το συζητήσουμε. Γιατί ίσως αναγκασθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κάνει μια απο τις δημόσιες τοποθετήσεις του που μόνο ο ίδιος πιστεύει.

ΥΓ. Δείγμα αλλοπρόσαλλων αποφάσεων: Η κυβέρνηση αυξάνει το ποσοστό πληρότητας των πλοίων σε 80 έως 85%. Λίγες ώρες μετά αποφασίζε την υποχρεωτικότητα της μασκας και στους ανοικτούς χώρους των πλοίων. Αν όλα αυτά δεν είναι αντιφατικα….»

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top