Λιάκος εναντίον… μέτρων για τους 65άρηδες: «Δεν θα πειθαρχήσουμε!»

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Την αντίθεσή του όσον αφορά στην προοπτική επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα άτομα άνω των 65 εξέφρασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση διότι, όπως αναφέρε, «θα γελοιοποιηθεί».

Την ανάρτησή του κλείνει ο Αντώνης Λιάκος, μάλιστα, με τη φράση… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

Η ανάρτηση του κ. Λιάκου:

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»

Υπενθυμίζεται ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου με τις οποίες υποστήριζε ότι ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων, προξένησαν σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω,…

Δημοσιεύτηκε από Antonis Liakos στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top