Κανέλλη: «Να μπει αμέσως σε καραντίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

H βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να μπει άμεσα σε καραντίνα.

Εξήγησε ότι εφόσον συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο  δυο ημέρες πριν ο Αρχιεπίσκοπος βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, αυτό προβλέπει το πρωτόκολλο.

Παράλληλα όπως είπε στον ΣΚΑΙ, θα πρέπει να ενημερωθούν για την εξέλιξη και οι κυβερνητικές αρχές στο Αμπού Ντάμπι όπου πραγματοποίησε επίσκεψη ο πρωθυπουργός.

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό δύο μέρες μετά. 

Τι είπε για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου

Για το θέμα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό ρωτήθηκε από τον ΣΚΑΙ και ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης ο οποίος είπε ότι ο Ιερώνυμος πριν συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ γιατί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στις 14 Νοεμβρίου αφού από τις 11 Νοεμβρίου ήταν σε καραντίνα, ο Χάρης Κονιδάρης είπε ότι δεν είχε συμπτώματα. 

Πέτσας: Δεν υπάρχει λόγος καραντίνας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι έχει αρνητικό τεστ ο Πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο. 

Πριν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχός του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας».

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top