Η πρωταγωνίστρια του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Ελεφάντη το απολαμβάνει

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η ηθοποιός Άννα Ελεφάντη, που πρωταγωνιστεί στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο διασύρονται οι δημοσιογράφοι, όχι απλώς δεν μετανιώνει αλλά θεωρεί ότι πρόκειται για επιτυχία. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα μηνύματά της στο twitter.

Tη μια πανηγυρίζει για γκάλοπ της Athens Voice που δείχνει ότι πολύς κόσμος εγκρίνει το περιεχόμενο του σποτ.

Την άλλη μέμφεται την ΕΣΗΕΑ ότι «δεν μίλησε» όταν «αναβάλανε ή χαρίσανε τη δόση για τις δημόσιες συχνότητες», «όταν ο πρόεδρος του ΕΣΡ δήλωσε στη Βουλή ότι δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση», «όταν στα πάνελ δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι ο πολιτικός και ποιος ο δημοσιογράφος» κλπ.

Με λίγα λόγια, ούτε ο Πολάκης!

20 εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ χωρίς κριτήρια και διαφάνεια. Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, η κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται τη δημοσιοποίηση της λίστας Πέτσα ενώ παράλληλα επιχειρεί να υποτιμήσει το τεράστιο σκάνδαλο ως τάχα προϊόν φθηνής αντιπολιτευτικής γραμμής από μια μεμονωμένη φωνή με στόχο τον εμπαιγμό του Πρωθυπουργού προσωπικά.Απέναντι στην πρωτοφανή αυτή χειραγώγηση της ενημέρωσης, η αδράνεια της ΕΣΗΕΑ υπήρξε… εκκωφαντική. Κι ας τίθεται ζήτημα αντισυνταγματικότητας και συστηματικής καταπάτησης της ελευθεροτυπίας, κι ας βιώνουμε καθημερινά μια άνευ προηγουμένου μεθοδευμένη φιλοκυβερνητική προπαγάνδα η οποία αποδομεί και καταδικάζει σε αφωνία κάθε έννοια πλουραλισμού, η ΕΣΗΕΑ δυστυχώς επέλεξε και μάλιστα με άμεσα αντανακλαστικά, να καταδικάσει το σποτ του ΣΎΡΙΖΑ καθώς έκρινε ότι θίγει σύσσωμο τον κλάδο της δημοσιογραφίας.Χρειάζεται πραγματικά κάνεις να εθελοτυφλεί για να μην διακρίνει ότι το σποτ σκοπό έχει να στηλιτεύσει ένα σάπιο μιντιακό σύστημα εντεταλμένο να παίζει το ρόλο του κλακαδόρου της πιο ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης που έχει να επιδείξει ο τόπος μας στη σύγχρονη του Ιστορία. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε. Με εξωστρέφεια, με σάτιρα όμως προπαντός με αυτοπεποίθηση. Αυτό ενόχλησε πολλούς και πολλές, ημέτερους και μη.Ίσως βόλευε ότι σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας ο ΣΥΡΙΖΑ, και σωστά, κράτησε μετριοπαθή στάση.Όμως τώρα επιστρέψαμε στην "κανονικότητα" κι αυτή η "κανονικότητα" , εμποτισμένη από την κοινωνική αδικία, την εργασιακή επισφάλεια, το αβέβαιο αύριο, είναι επιτακτική ανάγκη να εκφραστεί, να ακουστεί, να ανατραπεί.Το βίντεο ήταν ένα μέσο προς αυτήν την κατεύθυνση και απ' ότι αποδείχθηκε, εξαιρετικά επιτυχημένο.Εκτός αν προτιμάμε να υποταχθούμε στην ηττοπάθεια των αμέτρητων "αντικειμενικών" δημοσκοπήσεων που θέλουν την αντιπολίτευση σε μια θέση ακίνδυνη για την εξουσία κι εμάς τους ίδιους και τις ίδιες, φρόνιμους και φρόνιμες να "Μένουμε σπίτι".#μενουμεορθιοι #ΣΥΡΙΖΑ #αυτη_ειναι_η_νδ

Gepostet von Άννα Ελεφάντη am Sonntag, 21. Juni 2020

 

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top