Η εκδίκηση του Γ. Κουμουτσάκου στον Ν. Χαρδαλιά

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με μια φωτογραφία πήρε την «εκδίκησή» του για την κριτική που δέχτηκε από τον Νίκο Χαρδαλιά για τη μετάληψη, ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Χαρδαλιάς έγινε με τη σειρά του viral και στόχος σφοδρής κριτικής όταν κατά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα «έκλινε» στο ράσο ενός ιερέα. Ο ίδιος μπορεί να υποστήριξε ότι δεν φίλησε το χέρι του παπά, ωστόσο οι αποδοκιμασίες που ακολούθησαν ήταν πολλές.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Κουμουτσάκος έδωσε «πληρωμένη» απάντηση στον συνάδελφό του για τις επικριτικές δηλώσεις του, στέλνοντας του φωτογραφία από την επίμαχη στιγμή της συνάντησης με τον ιερέα. Λεπτομέρειες για την «εκδίκηση» Κουμουτσάκου έγραψε στα Νέα ο Γιώργος Παπαχρήστου.

Αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος:

 «[…] Δεν βρίσκω τίποτε το εξωφρενικό ή και απωθητικό στην ενέργεια του Γιώργου Κουμουτσάκου να αποστείλει χθες το μεσημέρι στον συνάδελφό του στην κυβέρνηση υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά φωτογραφία που τον απαθανατίζει την ώρα που φιλάει (;) το χέρι του ιερέα του «ιανόπληκτου» χωριού Οξυά Καρδίτσας!

Η φωτογραφία συνοδευόταν και από μια φράση – απόσπασμα από τη δήλωση του Χαρδαλιά της περασμένης εβδομάδας, με την οποία τον αποδοκίμαζε (τον Κουμουτσάκο) διότι – ως γνωστόν, και όπως μου «εξομολογήθηκε» στο φύλλο της Δευτέρας – «αυθόρμητα» κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων την ημέρα των γενεθλίων του.

Ποια ήταν η φράση; Η ακόλουθη: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας». Χωρίς να την ακολουθεί το κλασικό «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις». Μόνο ένα «Χαίρετε!». Σκέτο, βαρύ, ατσαλάκωτο, ασήκωτο από την (εμφανέστατη) ειρωνεία.

Η εκδίκηση που λέγαμε; Αυτό ακριβώς. Άνθρωπος είναι και ο Κουμουτσάκος και την περασμένη εβδομάδα έφαγε – και ελέω Χαρδαλιά – πολύ ξύλο! Θα άφηνε να πέσει κάτω μια τέτοια ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω; […]».

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top