Επίθεση Πολάκη κατά Τσιόδρα

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο πρώην υπουργός Υγείας Α. Ξανθός έχει πει ότι και αυτός τον Τσιόδρα θα επέλεγε, ο Αλ. Τσίπρας έχει εκφράσει την εκτίμησή του στο πρόσωπό του, αλλά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έχει άλλη γνώμη και τη φωνάζει με την έλλειψη μέτρου που τον χαρακτηρίζει.

Η ανάρτησή του:

Τσιοδρα και λοιποί της Επιστημονικης επιτροπης και εκεί στον ΕΟΔΥ του Αρκουμανεα ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ;;;; 

-Όταν σας λέγαμε πως  χρειάζεται τεστ αντισωμάτων για τον πληθυσμό εντός της χώρας για να πάρει πιο γρήγορα μπροστά η οικονομία σε περιοχές που δεν υπήρχε κρούσμα ..

-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων ή τεστ pcr για το rna του ιού για τους τουρίστες- επισκέπτες από χωρες που ενδημεί ακόμα ο ιος, στις πύλες εισόδου ……

Εσεις κάνατε σχέδια επι χαρτου και ντιλ με τις φαρμακευτικές, αποκλείοντας από τη χρήση ως «αναξιόπιστα» τεστ που έχουν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες .

Εσεις τα είχατε ΟΛΑ έτοιμα και καλά με μηχανήματα Pcr και κλιμάκια από τον ΕΟΔΥ με τις κινητες μοναδες (αλήθεια τι κάνουν αυτά τα παιδιά ) και τώρα με το πρώτο μπαμ ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ και τρεχάτε ποδαράκια μου !!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, μας βοηθάει το κλίμα της χώρας, ΑΛΛΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ !!!!

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΟΡΙΣΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ για να αποκλεισθεί η διασπορά από τους τουρίστες-επισκέπτες ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!!

ΥΓ ααα να μην το ξεχάσω… και που είστε σε λογικές τιμές οι Προμηθειες ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ …

 

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top