Διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας λόγω… Τσικνοπέμπτης

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Προχθές, όπως «επιτάσσει» η παράδοση, πολλοί ήταν αυτοί που τσίκνισαν σε φιλικό ή οικογενειακό κύκλο, όμως κάτι απίστευτο συνέβη με τους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι διαμαρτυρήθηκαν, καθώς δεν τους επετράπη να αποχωρήσουν νωρίτερα από την εργασία τους για να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη.

Σημειώνεται μάλιστα ότι έλαβαν δίωρη άδεια, με το υπουργείο να δίνει την ακόλουθη απάντηση στο αίτημα τους «Οι υπάλληλοι που θέλουν να αποχωρήσουν στη 1 το μεσημέρι για την καθιερωμένη εορτή του Συλλόγου τους για τη Τσικνοπέμπτη θα πρέπει να πάρουν δίωρη άδεια».

Μάλιστα, η ανακοίνωση του Συλλόγου ότι η εκδήλωση θα γίνει στη 1 το μεσημέρι σε γειτονική ταβέρνα του υπουργείου προηγήθηκε της επίσκεψης του ΔΣ στην υπουργό.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου για την εκδήλωση έχει ως εξής:

«Συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 (Τσικνοπέμπτη) και ώρα 13:00 έως 18:00, εκδήλωση – χορό στην ταβέρνα «Το ψαρονέφρι», Κύμης & Πελίκα 64 Μαρούσι (εκατό μέτρα από την Δυτική Πύλη του Υπουργείου), με ζωντανό λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Η τιμή κάθε πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει:

o   Ανά 4 άτομα Σαλάτες (μαρούλι, λάχανο), φέτα, πατάτες τηγανητές, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, τζατζίκι και τυροπιτάκια.

o   Κύριο πιάτο (ανά 4 άτομα): Μπριζολάκια χοιρινά και Γουρουνοπούλα.

o   Κρασί λευκό ή κόκκινο, Αναψυκτικά, Νερά.

Επειδή η χωρητικότητα του κέντρου είναι 300 άτομα, θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθεύεστε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο Γραφείο του Συλλόγου (ώρες 10:00-13:00), το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 17 Φλεβάρη 2020».

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top